marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai intunecat film din seria horror Insidious, din 19 iunie, in cinema! Scenele care iti vor da fiori

Pentru a-ti da fiori, Insidious: Chapter 3 se intoarce in timp, cu multi ani inainte de actiunea din primele doua “capitole”, care s-au ocupat de bantuirea familiei Lambert.

Cel mai intunecat film din seria horror Insidious, din 19 iunie, in cinema! Scenele care iti vor da fiori


Leigh Whannell, scenaristul si regizorul noului film, alege sa o readuca in poveste pe Elise Rainier, mediumul interpretat de Lin Shaye. Elise fusese ucisa in ultima parte a luptei pentru salvarea familiei Lambert, dar “mie mi-a placut personajul, asa ca m-am intrebat cum as putea s-o readuc la viata,” spune Whannell.

 

“Nu-mi placea ideea de a o folosi ca fantoma. Ea trebuia sa fie vie! Spectatorilor le-a placut povestirea extinsa in timp din cel de-al doilea film, iar mie mi s-a parut ca asta ma va ajuta sa gasesc o povestire care sa dea mai multa profunzime calatoriei lui Elise.

Actiunea din Insidious: Chapter 3 o are in centru pe adolescenta Quinn Brenner care simte ca mama ei, decedata, vrea sa intre in legatura cu ea. Atunci cauta ajutorul lui Elise, un mediu foarte talentat. Elise ar vrea s-o ajute pe sensibila Quinn, dar tragedia care s-a petrecut in trecutul sau o face pe Elise sa se retina de la folosirea abilitatilor cu care era inzestrata. Fortata sa se aventureze mai adanc in tinutul Further, pentru a o proteja pe Quinn, Elise se trezeste fata in fata cu cel mai cumplit dusman pe care l-a intalnit pana acum, un demon cu o pofta insatiabila de a captura sufletele oamenilor.

 

 


Pentru Insidious: Chapter 3, producatorii au creat o lume dinafara cotidianului, mai inspaimantatoare decat orice cosmar, ce paraseste visul si incepe sa se insinueze in viata reala. Aceasta lume este populata de morti si de ne-nascuti si se afla in conflict cu lumea celor vii. Demonii care o populeaza vor sa se intoarca dintr-o lume in alta. Unii vor sa inteleaga de ce au murit; altii vor sa se reintalneasca cu cei dragi. Dar multi dintre ei ard de nerabdare sa-si manifeste furia, gelozia, ura sau resentimentele, sa se razbune cu orice pret.


Cealalta lume este The Further, si a fost creata de Leigh Whannell si James Wan in filmele Insidious si Insidious: Chapter 2.  Odata cu Insidious: Chapter 3, terifianta serie horror face o incursiune, mai profunda si inspaimantatoare ca oricand, in taramul de dincolo: The Further.


Insidious: Chapter 3 are premiera in cinematografe pe 19 iunie si este distribuit de InterComFilmDistribution


 


Galerie foto


Modifică setările cookies