marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai idiot spion din lume ajunge in Romania cu o comedie mortala in acest weekend. Vezi programul la cinema

Cel mai idiot spion din lume ajunge in Romania cu o comedie mortala in acest weekend. Vezi programul la cinema

articole relationate

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.

In acest sfarsit de saptamana, actiune se imbina cu comedia in Johnny English... se intoarce!. Rowan Atkinson ii da viata din nou celui mai simpatic spion, iar aventura este mai incitanta si mai spectaculoasa. De data asta cel mai putin credibil spion aflat in slujba Majestatii Sale trebuie sa opreasca un grup international de asasini inainte ca acestia sa ucida un lider mondial si sa declanseze, astfel, haosul global.

Taylor Lautner, devenit celebru dupa ce a jucat rolul varcolacului Jacob din Saga: Amurg, a reusit sa obtina primul rol principal in thrillerul Rapirea,  ba chiar joaca alaturi de nume mari ca Alfred Molina si Sigourney Weaver.  Filmul spune povestea  lui Nathan, un tanar care traieste o viata linistita pana cand descopera o poza de cand era copil pe un site de persoane disparute.

Alte filme pe care merita sa le vedeti in acest weekend sunt: Oare cum o reusi, o comedie romantica cu Sarah Jessica Parker, in care actrita ne demonstreaza ca poate fi o mama model si o femeie de succes in acelasi timp, thriller-ul Drive , considerat unul din cele mai bune filme de actiune ale anului, cu Ryan Gosling si Carey Mulligan, A naibii dragoste, o comedie bine realizata si care reuseste sa treaca peste cliseele hollywoodiene, cu Steve Carell, Ryan Gosling, Emma Stone si Julianne Moore.

CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

 

Johnny English... se intoarce!


 

Rapirea

Oare cum o reusi

 

 

Drive



Crazy, Stupid, Love/A naibii dragoste


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies