marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai de succes SF cu extraterestri revine cu o continuare. Cand va avea premiera "Ziua Independentei - Reinvierea"

"Ziua Independentei", filmul cu succes urias, despre atacul unor extraterestri infioratori, revine cu episodul al doilea. Dar fara Will Smith, cel care a jucat rolul salvatorului omenirii.

Cel mai de succes SF cu extraterestri revine cu o continuare. Cand va avea premiera Ziua Independentei - Reinvierea

Regizorul a dezvaluit deocamdata doar titlul - "Ziua Independentei - Reinvierea" - si a prezentat distributia. Premiera va avea loc anul viitor, pe 24 iunie, cand se implinesc exact 20 de ani de la pelicula originala.

Roland Emmerich, producator, scenarist si regizor: "La fel ca generatiile de dupa cel de al doilea razboi mondial, Omenirea este mai unita, dupa ce a trecut printr-o cumplita incercare..." Doar titlul a fost dezvaluit, deocamdata, pentru fani - "Ziua Independentei - Reinvierea".

O parte din distributia filmului original, din 1996, s-a reunit: Jeff Goldblum - savantul genial; Bill Pullman - interpretul presedintelui Statelor Unite; Vivica a Fox - fosta dansatoare Jasmine, partenera eroului care a salvat planeta de primul atac al extraterestrilor.

Vivica A. Fox, actrita: "Personajul meu nu mai danseaza la bara... Pot dezvalui asta, nu?"

 

Lipseste insa Will Smith - interpretul bravului capitan Steven Hiller. De ce nu s-a intors pentru a continua povestea care l-a propulsat la statutul de super-star? Regizorul n-a dat un raspuns tocmai clar, dar a spus ca filmul este ca o predare a stafetei, de la tata la fiu, cu tanarul Jessie Usher, care il interpreteaza pe fiul lui Hiller.

Jessie Usher, actor: "A crescut in lumea pe care tatal sau a salvat-o. Va imaginati ce inseamna pentru el sa fie fiul salvatorului Omenirii".

La 20 de ani dupa primul film, in urmatorul episod prinde contur o lume protejata de un imens program de apararea impotriva unei invazii din spatiu. Dar, nimeni nu stie ca extraterestrii sunt cu un pas inainte, gata sa atace cu o forta de neinchipuit.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies