marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai celebru copil-actor din anii '90. Macaulay Culkin a implinit 34 de ani: cum s-a transformat pustiul din Home Alone dupa perioada in care era dependent de droguri

Pe 26 august, Macaulay Culkin a implinit 34 de ani. Pare greu de crezut ca pustiul simpatic din seria filmelor Home Alone a ajuns la maturitate, insa actorul ramane si azi unul dintre cei mai indragiti artisti.

Cel mai celebru copil-actor din anii 90. Macaulay Culkin a implinit 34 de ani: cum s-a transformat pustiul din Home Alone dupa perioada in care era dependent de droguri

VEZI AICI GALERIE FOTO


 

Macaulay Culkin a devenit cel mai celebru actor-copil din anii '90, o supervedeta platita cu milioane de dolari pentru filmele sale. Culkin a devenit la 11 ani cel mai tanar actor din istorie nominalizat la Globurile de Aur. Actorul a avut insa numeroase probleme in anii care au urmat, avand chiar un proces cu proprii parinti, cu privire la banii castigati de pe urma filmelor in care a jucat.

 

 

Actorul care a devenit celebru datorita rolurilor pe care le-a interpretat in celebra serie Home Alone a tinut prima pagina a tabloidelor in ultimii doi ani, dupa ce a fost vazut din ce in ce mai des achizitionandu-si diverse substante interzise, iar surse din anturajul acestuia au afirmat ca Macaulay arata din ce in ce mai rau, explicand ca daca nimeni nu va lua nici o masura acesta nu mai are foarte mult de trait.

 

 

 

"Cheltuieste si cate 6000 de dolari pe luna pe heroina si alte medicamente periculoase. Si-a transformat apartamentul din Manhattan intr-un spatiu privat in care consuma droguri. Petrece foarte multe ore acolo singur. Este dependent de heroina. Va fi mort in cateva luni daca cineva nu-l opreste", a declarat un apropiat, potrivit enquirer.com.

 

 

Home Alone ramane unul dintre cele mai mari succese financiare din anii '90 cu 533 de milioane de dolari incasari. Aventurile clanului McCallister si ale micutului erou Kevin uitat mereu de sarbatori si pus in situatia de a le tine piept unor hoti cam tembeli sunt adorate de toti copiii din lume, dar si de adulti.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies