marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai celebru barbar al tuturor timpurilor, Conan si Colin Farrell in rol de vampir sexy invadeaza cinematografele in weekend

Cel mai celebru barbar al tuturor timpurilor, Conan si Colin Farrell in rol de vampir sexy invadeaza cinematografele in weekend

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.

 

Conan 3D

Unul din cei mai cunoscuti razboinici, Conan Barbarul,  revine pe marile ecrane intr-un remake spectaculos, in format 3D. Conan este infatisat de aceasta data de Jason Momoa, ultimul hottie de la Hollywood. Cu multe efecte speciale si scene sangeroase. Marcat de faptul ca si-a vazut tatal ucis sub proprii ochi,  Conan este nevoit sa supravietuiasca intr-o lume ostila si sa devina razboinic, Conan se va transforma intr-un barbat puternic, curajos, dornic sa isi razbune tatal.

The Change-Up

The Change-Up este o comedie spumoasa cu Ryan Reynolds, Jason Bateman, Olivia Wilde, Leslie Mann. Dupa o noapte crunta de betie, cei doi prieteni interpretati de Bateman si Reynolds, isi spun cat de mult se invidiaza unul pe celalalt: daca Bateman este un avocat de succes, casatorit si cu copii, dar extenuat din cauza slujbei, Reynolds este lipsit de orice grija, nu are slujba, viseaza sa devina actor si are un succes fenomenal la femei.  A doua zi, cei doi descopera ca au facut  schimb de trupuri.  La fel ca si in celelalte comedii cu subiect asemanator, schimbare de trupuri va crea situatii  hilare, ce va vor amuza teribil.

 

Fright Night 3D

Colin Farrell intra si el in randul vampirilor sexy in Fright Night 3D. Filmul este un remake in regia lui Craig Gillespie al comediei horror din 1985 . Farrell este Jerry, un tanar misterios care  se muta in cartierul lui Charley (Anton Yelchin). Dupa ce a asistat la cateva intamplari ciudate, Charlie ajunge la concluzia ca Jerry este un vampir care da tarcoale cartierului sau. Pentru ca nu poate sa convinga pe nimeni de descoperirea sa, Charlie incearca sa gaseasca  singur un mod de a scapa de vampir.

 

Alte filme care merita vazute in acest weekend: Planeta Maimutelor: Invazia , Capitanul America: Primul Razbunator  si Sefi de cosmar cel mai vizionat film in cinematografele din Romania weekendul trecut.


CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Conan 3D

 

The Change-Up


 

 

Fright Night 3D



Planeta Maimutelor: Invazia.

Sefi de cosmar


Capitanul America: Primul Razbunator




CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies