marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai bun film de dragoste din 2011: Like Crazy. Vezi trailer

Cel putin asa este promovat in SUA filmul "Like crazy" care a fost un adevarat hit in acest an la Festivalul de Film Sundance.

Cel mai bun film de dragoste din 2011: Like Crazy. Vezi trailer

Pelicula care a luat Marele Premiu pentru un film de fictiune, cel mai prestigios premiu al festivalului Sundance in ianuarie 2011 este povestea unei iubiri nebune intre un american si o englezoaica pusa la incercare de distanta.


Regizat de Drake Doremus si cu Felicity Jones, Anton Yelchin si Jennifer Lawrence in rolurile principale, pelicula spune povestea care se intinde pe mai multi ani a lui Jacob un student american (Anton Yelchin) care se indragosteste de Anna (Felicity Jones). Amandoi se joaca cu ideea: nu pot trai unul fara celalalt chiar daca nu se pot opri din a se rani reciproc.


Filmul care a lansat de curand un nou trailer, va ajunge in cinematografe in SUA in luna octombrie.

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies