marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai ambitios film din ultimii ani: actorul care joaca 6 personaje, buget de 150 de milioane $ si 2 regizori revolutionari!

Hugo Weaving sau mai pe intelesul tuturor Agentul Smith din Matrix se pregateste de unul dintre cele mai complexe roluri din cariera sa!

Cel mai ambitios film din ultimii ani: actorul care joaca 6 personaje, buget de 150 de milioane $ si 2 regizori revolutionari!

Actorul de origine nigeriana cunoscut pentru ca si-a imprumutat vocea lui Megatron in trilogia Transformers, dar si pentru super productiile Lord of the Rings si V for Vendetta, va interpreta nu mai putin de 6 personaje in filmul fratilor Wachowski, Cloud Atlas, scrie Collider.

Cei doi frati regizori Andy (43 de ani) si Lana Wachowski (Larry a facut o operatie de schimbare de sex si intre timp a devenit Lana) sunt celebri pentru trilogia „Matrix"!


Actorul de 51 de ani va juca alaturi de un cast exploziv care ii cuprinde pe Tom Hanks, Halle Berry, Susan Sarandon si Jim Broadbent in SF-ul ce se va lansa in 2013.


Productia care intra in seria filmelor grele de la Hollywood cu un buget de 150 de milioane de dolari are la baza romanul  Cloud Atlas al lui David Mitchell.

"Este cu adevarat un proiect incitant, deoarece toti actorii vor juca mai mult de un rol; eu am de fapt de interpretat sase roluri in acest film si este vorba de personaje diferite din sase povesti diferite" a declarat Hugo pentru Herald Sun.
 

Filmul este centrat pe 6 istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari,  din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic.
 

Filmarile vor incepe in luna septembrie din acest an. Printre personajele interpretate de Hugo Weaving se numara un calator care traverseaza pacificul in 1850, un compozitor dezmostenit din Belgia in perioada interbelica sau un jurnalist din California in anii '60.



Modifică setările cookies