marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel de-al patrulea sezon din “Teoria Big Bang” in premiera, la PRO CINEMA

Cand inteligenta si sex-appeal-ul se intilnesc, ia nastere o comedie exploziva  – “Teoria Big Bang” (“The Big Bang Theory”), care din 25 aprilie va debuta cu un nou sezon – cel de-al patrulea - difuzat in premiera de PRO CINEMA in fiecare zi, de la ora 19:00. 

Cel de-al patrulea sezon din Teoria Big Bang in premiera, la PRO CINEMA


Creat de Chuck Lorre (“Doi barbati si jumatate”, “Cybill”) si Bill Prady (“Fetele Gilmore”, “Dharma si Greg”), “Teoria Big Bang” demonstreaza ca explorarea tainelor universului si a celor ale dragostei sunt doua activitati care nu trebuie sa se excluda.  Jim Parsons, unul dintre protagonistii serialului, este castigatorul premiiilor Emmy si Globul de Aur, la categoria “cel mai bun actor intr-un rol principal”.
   

 

 

In cel de-al patrulea sezon al serialului, intregul uneivers romantic al gastii Big Band pare sa se extinda. Leonard cade in bratele surorii lui Raj, Priya, in timp ce Sheldon isi face, in sfarsit, o iubita, sau cel putin o prietena de sex feminin – Amy, un neurobiolog! Howard si Bernadette pun de o idila si la fel fac si Raj si Bernadette – insa asta doar in visele de Bollywood ale lui Raj!
   

Kaley Cuoco nu a fost prezenta in primele doua episoade ale serialului, pentru ca a cazut de pe cal si si-a rupt piciorul. In episoadele urmatoare, Kaley, care interpreteaza rolul lui Penny, este barman si nu chelnerita, pentru a putea fi ascuns acest nefericit accident.
   

 

Serialul este castigatorul premiului Globul de Aur.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies