marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cei de la Universal au anuntat oficial: care sunt datele de lansare pentru urmatoarele doua filme din seria Fifty Shades of Grey. Vezi prima imagine

Producatorii de la Universal auanuntat ofocial la CinemaCon ca franciza Fifty Shades of Grey continua cu inca doua filme, asa cum era planul initial. Mai mult, acestia au anuntat si datele oficiale.

Cei de la Universal au anuntat oficial: care sunt datele de lansare pentru urmatoarele doua filme din seria Fifty Shades of Grey. Vezi prima imagine

Veste buna pentru fanii Fifty Shades of Grey. Dupa o perioada de confuzie, in care viitorul francizei cinematografice Fifty Shades of Grey parea incert, iata ca fanii pot rasufla usurati. Adaptarea romanelor erotice scrise de E.L.James continau cu inca doua filme. Astfel, Fifty Shades Darker se va lansa pe 10 februarie 2017, iar Fifty Shades Freed se va lansa pe 9 februarie 2018, informeaza Hollywood Reporter. Anuntul vina la o zi dupa stirea ca sotul autoarei E.L. James se va ocupa de scenariul urmatorului film.

 

Producatorii au oferit si un teasing, lansand o prima imagine cu Jamie Dornan, care poarta o masca neagra la ochi, indiciu pentru al doilea film. Misterios si sexy, acesta se uite in oglinda, in timp ce isi pune masca la ochi.

 

 

 

In acest moment, starurile filmului, Dakota Johnson, care o joaca pe Anastasia Steele si Jamie Dornan, care il interpreteaza pe Christian Grey, isi renegociaza salariile, dupa ce Fifty Shades of Grey a incasat o cifra extraordinara de 568 de milioane de dolari la nivel global. E.L.James l-a propus studiourilor Universal chiar pe sotul ei pentru a scrie scenariul urmatorului film, Fifty Shades of Grey. De la inceput, de cand au ajuns la o intelegere, acesteia i s-a dat control deplin asupra scenariului si chiar s-a implicat mai mult de atat, incercand sa treaca si peste regizoare Sam Taylor-Johnson. In cele din urma, cineasta a renuntat la urmatoarele proiecte, la scurt timp dupa ce Fifty Shades of Grey s-a lansat in cinematografe, dar a fost aspru criticat.


 

 

Niall Leonard, care este casatorit si are doi copii cu scriitoarea britanica, este si el, la randul lui, scriitor si scenarist. S-a ocupat de scenariul showului britanica "Air Force One Is Down" si "Wire in the Blood". Conform Hollywood Reporter, si el ar fi lucrat la scenariul pentru Fifty Shades of Grey, dar nu a fost trecut pe credit.


"Niall este un autor desavarsit, recunoscut si apreciat pentru munca sa, iar noi ne bucuram ca va face parte din echipa noastra" a spus producatorul Michael De Luca in comunicatul oficial. Aceasta schimbare vine dupa ce regizoarea Sam Taylor-Johnson si co-scenarista  Kelly Marcel au abandonat proiectul si nu se vor mai ocupa de urmatoarele filme, dupa discutii aprinse intre ele si autoarea cartilor, care si-a dorit sa isi impuna viziunile creative.


 

 


Galerie foto


Modifică setările cookies