marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai radicala transformare a unui erou din Harry Potter: de la tocilarul grasut, la favoritul englezoaicelor

Matthew Lewis a fost ales de britanici pe primul loc in topul celor mai radicale transformari ale actorilor din seria Harry Potter de-a lungul anilor.

Cea mai radicala transformare a unui erou din Harry Potter: de la tocilarul grasut, la favoritul englezoaicelor

Matthew Lewis s-a remarcat cu o prestatie superba in Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 , insa a uimit cel mai mult pe covorul rosu unde a aratat cum a trecut in 10 ani de la tocilarul grasut la un actor sexy.

Matthew Lewis si-a inceput cariera de actor la varsta de 5 ani in programe si seriale pentru copii, insa a devenit cunoscut in toata lumea cu rolul lui Neville Longbottom din seria Harry Potter. Matthew s-a nascut in Leeds, Anglia, are trei frati si o sora vitrega. A debutat pe marele ecran cu Harry Potter si Piatra Filozofala. In film joaca rolul unui baiat timid caruia ii place ierbologia si ai caror parinti au innebunit, el ramanand in grija bunicii.


Alte transformari impresionante ale actorilor din franciza Harry Potter
:


Emma Watson avea doar 9 ani cand a fost aleasa pentru rolul lui Hermione. Nu avea nicio experienta in filme, jucase doar in piese de teatru la scoala. Acum, la 21 de ani este in topul celor mai tineri milionari din UK iar popularitatea sa a transformat-o in idolul pustoaicelor de pretutindeni. "Hermione mi-a rapit ceva din copilarie"a marturisit de curand Emma declarata cea mai stilata tanara actrita britanica.

Daniel Radcliffe a decis ca vrea sa ajunga actor la varsta de 5 ani. Cativa ani mai tarziu uimea pe toata lumea cu primul rol in Harry Potter. Daniel Radcliffe, in varsta de 21 de ani, a strans o avere de 48 de milioane de lire sterline datorita rolului din franciza "Harry Potter"


Rupert Grint, un fan inrait al seriei a dat probe la varsta de 11 ani pentru rolul lui Ron Weasley. Le-a trimis regizorilor un video cu el imbaracat ca profesorul sau de teatru cantand despre cat de mult i-ar placea sa joace in Harry Potter. La 22 de ani se lauda cu o avere de 24 de milioane de lire sterline.



Tom Felton a dat probe la 12 ani pentru rolurile lui Harry si Ron Weasley, insa s-a ales cu maleficul Draco Malfo. Un tanar actor extrem de apreciat, Tom a reusit sa ajunga si in alte filme importante ca Rise of the Planet of the Apes si de The Apparition care se vor lansa in perioada urmatoare.

Robert Pattinson: inainte sa ajunga cel mai sexy vampir ( seria Twilight) dupa care suspina toate adolescentele din SUA, Robert a jucat in 2 serii Harry Potter ca Cedric Diggory: Goblet of Fire si Order of the Phoenix.

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies