marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai scunda persoana din lume impresioneaza in serialul care a inspaimantat America: cum arata in noul sezon din  American Horror Story

"American Horror Story: Freak Show" este poate cel mai ciudat serial american al momentului. Ajuns la sezonul 4, show-ul cu Jessica Lange in distributie, socheaza publicul prin momentele ciudate si scenele horror.

Cea mai scunda persoana din lume impresioneaza in serialul care a inspaimantat America: cum arata in noul sezon din American Horror Story

Insa, noile episoade au atras atentia pentru ca din distributie face parte, mai nou, si Jyoti Amge, cea mai scunda persoana din lume, cu o inaltime de 58 cm si o greutate de 5 kg.


Jyoti Amge a intrat in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai scunda persoana din lume. Femeia, in varsta de 20 ani, joaca alaturi de Jessica Lange in sezonul 4 din "American Horror Story", serial produs si difuzat de FX.

 

 

 

Intr-un clip lansat de postul de televiziune FX, Amge, de origine indiana, spune ca este extrem de incantata de faptul ca are sansa sa joace intr-o productie de acest gen. "Iubesc sa joc in acest show. Cel mai mare vis al meu e sa ajung actrita si sa joc la Hollywood." a spus aceasta pentru Huffington Post. In ciuda inaltimii ei, Jyoti Amge spune ca poate sa faca aceleasi lucruri ca un adult normal. Ea sufera de o forma de nanism, insa declara ca s-a obisnuit cu inaltimea ei si se simte absolut normala.

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies