marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Isteria Fifty Shades of Grey: ce s-a intamplat cu cartea din continuarea "50 de umbre ale lui Grey”

Lovitura de marketing sau furt adevarat? Este intrebarea care ii framanta pe sceptici, dupa ce s-a aflat despre disparitia unui exemplar din "Grey".

Isteria Fifty Shades of Grey: ce s-a intamplat cu cartea din continuarea 50 de umbre ale lui Grey

"Grey", continuarea celebrului roman "50 de umbre ale lui Grey", de E. L. James, a fost scrisa de aceasta data din perspectiva lui Christian Grey, urma sa aiba lansarea saptamana viitoare.


Editura britanica Random House a alertat politia, care a demarat o ancheta. Romanul erotic "50 de umbre ale lui Grey" s-a vandut in 125 de milioane de exemplare in toata lumea. Iar continuarea a fost comandata in avans de atat de multi oameni, incat este deja in topul vanzarilor, desi nici n-a aparut.

 

 


Anuntul a fost facut pe contul de Instagram al autoarei: "Sunt bucuroasa sa va anunt ca pe 18 iunie vom lansa noua trilogie, "Grey", din punctul de vedere al lui Christian Grey. Sper sa va placa" a scris autoarea. E.L. James sustine ca decizia a venit in urma cererilor uriase din partea fanilor, care i-au cerut mai multe detalii despre trecutul intunecat al eroului cartilor. Volumul va fi lansat pe 18 iunie, cand ar fi fost si ziua personajului, Christian Grey.

 

 

Conform Hollywood Reporter, surse apropiate sustin ca studiourilor Universal detin drepturile de ecranizare si pentru noua trilogie, "Grey". Dakota Johnson si Jamie Dornan nu au contracte semnate pentru alte filme decat cele din seria originala, asa ca este foarte posibil ca in "Grey", protagonistii Anastasia Steele si Christian Grey sa fie jucati de alti actori. In momentul in care cei doi actori au semnat contractele, acestia nici nu stiau de faptul ca autoarea va lansa inca o trilogie inspirata de personajele jucate de ei.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies