marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce recorduri a batut Hangover 2 in Romania! La ce filme s-au inghesuit romanii in weekend!

Dupa ce a dominat box office-ul american, devenind cea mai de succes comedie interzisa minorilor a tuturor timpurilor, Marea Mahmureala 2 isi reconfirma pozitia de lider si in clasamentul filmelor prezente in cinematografele romanesti, in saptamana 30 mai – 5 iunie.

Ce recorduri a batut Hangover 2 in Romania! La ce filme s-au inghesuit romanii in weekend!

Vizionat de 46.639 spectatori, Marea Mahmureala 2 a avut cel mai mare numar de bilete vandute in weekendul de lansare, fiind urmat de Piratii din Caraibe 2: Pe ape si mai tulburi, care a acumulat 23.372 admisii si pe locul trei de Furios si iute in viteza a 5-a, care a adus in cinematografe 2.746 spectatori. Pe locul patru s-a aflat in acest interval cea de-a doua premiera a saptamanii, Potiche, care a acumulat 1.991 de spectatori.


Reluandu-si rolurile de succes din cea mai traznita gasca, in noua comedie, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) si Doug (Justin Bartha) calatoresc in exotica Thailanda, unde are loc nunta lui Stu. Dupa o petrecere a burlacilor de neuitat in Las Vegas, Stu nu vrea sa riste din nou si opteaza pentru o varianta sigura si linistita: un simplu pranz cu prietenii inainte de ceremonie. Totusi, lucrurile nu merg intotdeauna asa cum au fost planuite. Si daca ce se intampla in Vegas, ramane in Vegas, ce se intampla in Bangkok depaseste orice imaginatie.


O productie Warner Bros. Pictures, Marea Mahmureala 2 a fost lansat in Romania pe 3 iunie, in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanta, Odeon Cineplex (Cluj), Baneasa Drive In Cinema, Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare) si in reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara). Un film distribuit de MediaPro Distribution.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies