marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arnold va incasa 10 milioane de dolari pentru urmatorul sau film! Vezi un trailer facut de fani pentru Terminator 5!

Arnold Schwarzenegger pare mai decis ca niciodata sa revina in forta pe marile ecrane.

Arnold va incasa 10 milioane de dolari pentru urmatorul sau film! Vezi un trailer facut de fani pentru Terminator 5!

articole relationate


CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!

Dupa ce a anuntat ca va juca intr-un nou “Terminator”, Arnold se pare ca semnat si pentru drama “ Cry Macho”.


Filmul este regizat de Brad Furman (The Lincoln Lawyer) iar scenariul este scris de N. Richard Nash care l-a finalizat inainte de a muri, in 2000. Schwarzenegger va juca rolul unui antrenor de cai scos pe linie moarta de patronul lui.


Pentru a face rost de bani, dupa ce devine falit, antrenorul il rapeste pe copilul sefului in varsta de 11 ani de la fosta sotie a acestuia. Lucrurile se complica cand aceasta este mai mult decat fericita sa scape de micul delicvent. Pe Arnold il asteapta un rol dificil, supereroul va trebui sa faca fata unui copil.

Producatorii peliculei “Cry Macho” vor sa vanda la Cannes toate drepturile asupra productiei si sa inceapa filmarile in aceasta vara. Schwarzenegger va incasa 10 milioane de dolari plus 25% din castigurile totale ale filmului.


Se pare ca Schwarzenegger si-a dorit sa filmeze pentru acest proiect inainte sa devina guvernator.Arnold pare mai decis ca niciodata sa revina in forta pe marile ecrane. Pe langa “Terminator 5” Schwarzenegger si-ar dori sa realizeze si un serial animat numit The Governator.


Se zvoneste ca Arnie va juca in With Wings as Eagles, The Last Stand, The Tomb si continuarile de la “Predator “ si “The Running Man.

Vezi aici un trailer facut de fani pentru urmatorul Terminator!

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies