marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ce actor i-a rupt incheietura mainii lui Sean Connery: 10 staruri de actiune care au facut ravagii!

Unii actori "dau cel mai bine" atunci cand trag cu arma sau impart pumni. Iata-i pe cei mai fiorosi zece dintre ei!

Ce actor i-a rupt incheietura mainii lui Sean Connery: 10 staruri de actiune care au facut ravagii!

10. Uma Thurman
Poate cineva sa priveasca un trening galben fara sa-si aminteasca de Thurman si sabia ei de samurai? Dar poate cineva sa uite baltile de sange, membrele taiate, miscarile de kung fu sau setea de razbunare a personajului?
Costumatia ii apartine lui Bruce Lee in "Game of Death", dar asta n-a impiedicat-o pe Uma sa primeasca un mare thumbs up pentru curajul sau din Kill Bill.


9. Matt Damon
Inainte de filmele Jason Bourne, cine ar fi crezut ca protagonistul din "Good Will Hunting" poate emana atata testosteron? Sa alegi un actor cu un asemenea zambet in rol de agent secret amnezic care ucide pe banda rulanta a fost un mare curaj. Si totusi, Damon se descurca de minune in scenele violente, ba chiar este foarte credibil. E ca si cum ai urmari un catelus dragalas care se transforma intr-o bestie si-ti sfasie hainele intr-o secunda.


8. Russell Crowe
Este cineva mai bun la trait furia si durerea unui om onorabil? Nu-i de mirare ca Russell a inhatat un Oscar in rolul lui Maximus Decimus Meridius, generatul tradat din Gladiator. Este la fel de autentic precum un foarte civilizat capitan al vasului din "Master and Commander: The Far Side of the World". In "Robin Hood" si-a aratat si talentele agere de tragator cu arcul.


7. Angelina Jolie
Cam greu sa te decizi asupra carui lucru frumos sa te focusezi mai repede. Ochii? Obrajii? Buzele carnoase si pline? Jolie, pe cat este de atragatoare, pe atat este de violenta in filme precum "Tomb Raider", "Wanted" sau "Mr. and Mrs. Smith". Asa ca ai grija sa nu cazi in mrejele frumusetii ei, indata va scoate un cutit dintr-o teaca ascunsa cu grija in locuri nebanuite.


6. Mel Gibson
Nu este violent numai pe marile ecrane, ci conform ultimelor scandaluri in care a fost implicat, imparte pumni si-n viata reala. Mania sa este incontrolabila, poate de aia este atat de bun in filmele cu carnagii cum sunt "Lethal Weapon" sau atat de convingator in pielea lui William Wallace din "Braveheart", dar si absolut superb si sexy in rolul supravietuitorului in trilogia "Mad Max".


5. Bruce Willis

Dupa ce a facut pereche cu Cybill Shepherd in serialul TV "Moonlighting", Willis a ratat doua filme care au parut farse. A dat lovitura cu rolul din "Die Hard" in 1988, jocul terorist de-a soarecele si pisica, ce l-a transformat in megastar. Bruce Willis e un dur, iar acest lucru s-a confirmat de-a lungul vremii.


4. Arnold Schwarzenegger
Fizicul in filmele de actiune ale anilor '80 si sclipirea din priviri l-au facut un star adorat de public. Un titan al filmelor de gen, Schwarzenegger, ucigasul de cyborgi in "Terminator", a ramas un icon.


3. Tom Cruise
A fost un erou al filmelor de actiune asta pana s-a transformat intr-un ciudat care mananca placente. Pacat Tom, pacat... Chiar ai convins publicul cu atitudinea ta de salvator in "Top Gun" sau seriile "Misiune imposibila".


2. Nicolas Cage
Cand Harrison Ford a lasat sa se aseze praful pe fedora sa, Cage a atins succesul cu filmul de aventura "National Treasure". I-a iesit nemaipomenit rolul de prizonier in "Con Air", la fel ca rolul de expert FBI in chimie in "The Rock". In "The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans" a prizat cocaina si a incalcat legea, toate fiind facute natural si convingator. De departe Cage este printre cele mai tari staruri de actiune.


1.Steven Seagal
Cand spui Seagal spui actiune! Se spune ca i-a rupt incheietura lui Sean Connery cand ii arata niste miscari de arte martiale pentru filmul "Never Say Never Again". Are o privire agera si pe unde merge imparte pumni, doborand oamenii cu un peisaj incendiar in spate. Filme precum "Under Siege", "On Deadly Ground" si "Above the Law" pot confirma!


Hasta la vista , baby!
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies