marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Catherine Zeta-Jones are scene erotice cu Rooney Mara in noul ei film. Cum arata actrita la premiera Side Effects

Isi doreste regizorul Steven Soderbergh sa-i desparta pe Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas? Cele doua staruri isi lanseaza in acest an doua filme semnate de Soderbergh: in Side Effects Catherine Zeta-Jones are scene erotice cu  Rooney Mara, in timp ce in Behind the Candelabra Michael Douglas este iubitul lui Matt Damon.

Catherine Zeta-Jones are scene erotice cu Rooney Mara in noul ei film. Cum arata actrita la premiera Side Effects

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas au asistat ieri in New York la premiera thriller-ului Side Effects, din distributia caruia fac parte alaturi de Zeta-Jones o serie de actori cu nume cunoscute ca Jude Law, Rooney Mara si Channing Tatum.


Thrillerul Side Effects  care ajunge si in Romania, pe 22 februarie urmareste povestea unei femei depresive, interpretata de Rooney Mara. Aceasta incepe sa aiba atacuri de panica, imediat dupa ce sotul ei (Channing Tatum) se intoarce din inchisoare. Femeia este dispusa sa incerce un nou medicament si testeaza niste anti-depresive oferite de un doctor (Jude Law), ale caror interese fata de ea nu sunt doar de ordin profesional. Dar medicamentele sunt departe de a fi benefice, iar efectele secundare sunt ingrozitoare. In scurt timp, situatia scapa de sub control, iar personajele sunt prinse intr-o situatie ce ii impinge pe marginea prapastiei. In film Rooney Mara si Catherine Zeta-Jones sunt protagonistele unor scene erotice.


 


Pe covorul rosu Catherine Zeta-Jones in varsta de 43 de ani si Michael Douglas in varsta de 68 de ani au arata la fel de indragostiti ca acum 13 ani cand s-au casatorit. Intrebat in gluma de presa americana daca are de gand sa-i departa pe cei doi cu scenele provocatoare din noile sale filme, Steven Soderbergh a raspuns: "Este o coincidenta. Mi-a venit ideea de a face un film despre Liberace acum 13 ani cand faceam Traffic. L-am intrebat din senin pe Michael daca vrea rolul si a fost de acord. Dupa aia mi-a spus ca avea impresia ca-mi bat joc de el. Nu a inteles ca eram serios, poate nici eu nu eram pe atunci",  a declarat acesta.


Catherine Zeta-Jones a glumit saptamana trecuta in cadrul unei emisiuni TV spunand ca este geloasa pe sotul ei: "Daca stii ca sotul tau trebuie sa sarute un barbat, macar sa fie Matt Damon. Eu nu m-am sarutat niciodata cu Matt Damon! Sunt atat de geloasa", a comentat amuzata actrita. Catherine a facut in emisiunea lui Ellen DeGeneres si o lista cu actorii cu care s-a sarutat. "M-am sarutat cu Antonio Banderas si Brad Pitt. Tin minte ca, intr-o zi, aveam programata o filmare cu Brad, iar Michael m-a intrebat:<<Ce faci azi>>. I-am raspuns <<Sex cu Brad Pitt>>, iar el mi-a replicat <<Bravo!>>"

Filmul Behind the Candelabra ii aduce pe Matt Damon si Michael Douglas in rol de iubiti. Michael Douglas ii da viata pe micul ecran unuia dintre cei mai iubiti si populari enterteineri din secolul XX - cantaretul si pianistul american Wladziu Valentino Liberace. Marile studiouri de la Holywood au refuzat acest film pentru ca era prea gay. "Niciun producator nu voia sa-l faca. Am mers la toata lumea din oras pentru a produce filmul. Aveam nevoie de 5 milioane de $ pentru a face filmul si nimeni nu voia sa ni-i dea" a declarat Steven Soderbergh. Behind the Candelabra  va fi difuzat in acest an pe TV in SUA.

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies