Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cate Blanchett va debuta pe Broadway. Actrita premiata cu Oscar va juca intr-o piesa de Anton Cehov

Actrita australiana Cate Blanchett, recompensata cu un Oscar pentru rolul din "Blue Jasmine", isi va face debutul pe Broadway-ul american in acest an intr-o piesa de Anton Cehov, a anuntat joi Compania de Teatru din Sydney, citata de DPA.

Cate Blanchett va debuta pe Broadway. Actrita premiata cu Oscar va juca intr-o piesa de Anton Cehov

Blanchett va juca intr-o noua adaptare a piesei "Platonov", semnata de Andrew Upton si intitulata "The Present", alaturi de Richard Roxburgh, a anuntat compania intr-un comunicat.

Regia piesei este semnata de John Crowley, al carui film "Brooklyn" a fost nominalizat la Oscarul pentru cel mai bun film.

Blanchett va interpreta rolul Annei Petrovna - o vaduva compromisa, dar independenta - in aceasta drama scrisa de Cehov la 18 ani, dar publicata abia in 1920, la 16 de ani de la moartea scriitorului.


"The Present" a avut debutul in luna august la Sydney.

Compania de Teatru din Sydney, gazduita in cladirea Operei din acelasi oras, a lansat carierele in teatru ale mai multor actori de talie internationala, printre care Mel Gibson si Geoffrey Rush.

 

Sursa: Agerpres
 Cele mai citite

Personajul interpretat de Paul Walker in franciza ”Furios si iute” ar putea reveni in aceasta serie cinematografica. Anuntul facut de fratele actorului
Personajul interpretat in franciza ”Furios si iute/ Fast and Furious” de actorul Paul Walker, decedat in 2013 in urma unui accident de automobil, ar putea reveni in continuarile prevazute pentru aceasta serie cinematografica, a dezvaluit Caleb Walker, unul dintre fratii starului american, citat de allocine.fr.
Citeste mai mult ►