marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Concursul Saga Amurg: Zori de zi - Partea I s-a incheiat. Afla daca ai castigat invitatie dubla la film

Cea mai nonconformista poveste de dragoste care a cucerit o generatie intreaga in ultimii 3 ani se indreapta spre final. Procinema.ro iti da 10 invitatii la Hollywood Multiplex la cel mai asteptat film al toamnei - Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1

Concursul Saga Amurg: Zori de zi - Partea I s-a incheiat. Afla daca ai castigat invitatie dubla la film

UPDATE: Castigatorii concursului sunt:


1. Andreea Juby

2. Maly Shtrengaritza

3. Carmen Elvira Dumitru

4. Alexandra Trandafir

5. Cristea Daniela

6. Valentina Bratosin

7. Claudia Dajby

8. Jairu Dani

9. Cerasela Lory

10. Ciprian Marinescu

 

Pentru a intra in posesia invitatiilor castigatorii sunt rugati sa ne trimita datele de contact la adresa:  concurs@procinema.ro

 

Intra pe pagina de Facebook a site-ului www.facebook.com/procinema.ro si trimite-ne o poza cu tine si cu iubitul/iubita ta in rolul Bellei si al lui Edward, eroii din Twilight  iar noi te trimitem la cinema sa vezi cum se termina una din povestile care i-a isterizat pur si simplu pe tinerii din toata lumea.


Cele mai votate 10 fotografii postate pe Facebook vor fi desemnate castigatoare, userii fiind premiati cu cate o invitatie dubla la filmul Saga Amurg: Zori de zi - Partea 1, penultima parte din seria cu incasari globale de 1,8 miliarde de dolari.

Desemnarea castigatorilor se va face in data de 19 noiembrie, ora 12:00, cei 10 castigatori fiind alesi in functie de numarul de Like-uri (voturi) acumulate la fotografiile postate pe pagina de Facebook a www.procinema.ro. Citeste aici regulamentul concursului!

 


 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies