marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Cartea Junglei", din nou in cinematografe, la 50 de ani de la prima ecranizare. Filmul ajunge in Romania pe 15 aprilie

Celebrul personaj Mowgli, din Cartea Junglei, prinde viata din nou pe micile ecrane, la 50 de ani de la ecranizarea legendara.

Cartea Junglei , din nou in cinematografe, la 50 de ani de la prima ecranizare. Filmul ajunge in Romania pe 15 aprilie

Premiera filmului a avut loc in Los Angeles, iar pe covorul rosu au pasit nume mari ale cinematografiei. Actorii au vorbit despre cum a fost sa se intoarca in timp si sa intre in pielea nemuritoarelor personaje.

Lupita Nyong`o, Scarlet Johannson si Idris Elba sunt doar cateva dintre numele importante care dau "voce" celebrelor personaje din Cartea Junglei. Pelicula prezinta viata lui Mowgli, crescut de o familie de lupi, care, pentru a-si gasi parintii, porneste intr-o aventura periculoasa prin jungla nemiloasa.

Pelicula a fost inspirata din povestea scrisa acum mai bine de o suta de ani, dar si din desenul animat devenit clasic. Insa regizorul a pregatit si surprize.

 

La premiera filmului au fost prezenti si artisti care au luat parte la prima productie adaptata dupa culegerea de povestiri. Printre ei, si cel care a contribuit atunci la coloana sonora. O parte din ea a fost pastrata si in versiunea noua.

 

Richard Sherman, compozitor: "Acesta este suvenirul meu de la filmul original, nu am inca unul de la acesta. A fost, bineinteles, minunat sa lucrez pentru prima ecranizare si sper ca aceasta sa aiba cel putin la fel de mult succes ca prima."
Pentru a le aminti oamenilor de povestea cu care au crescut, regizorul spune ca nu a renuntat la simbolurile importante din prima ecranizare.

 

"Acum 100 de ani era cartea, dupa 50 de ani a aparut filmul animat, iar acum, la inca 50 de ani distanta, a venit timpul sa actualizam povestea pentru noua generatie", spune regizorul.

"Cartea Junglei" va ajunge in cinematografele din Romania in 15 aprilie."Cartea Junglei", din nou in cinematografe, la 50 de ani de la prima ecranizare. Filmul ajunge in Romania pe 15 aprilie

Celebrul personaj Mowgli, din Cartea Junglei, prinde viata din nou pe micile ecrane, la 50 de ani de la ecranizarea legendara.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies