marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cariera lui Sebastian Stan isi continua ascensiunea. Pelicula in care va juca alaturi de Samuel L. Jackson si Christopher Plummer

Actorul american de origine romana Sebastian Stan, celebru pentru rolurile pe care le interpreteaza in filmele inspirate din universul Marvel, va jucat alaturi de starul american Samuel L. Jackson si de veteranul actor canadian Christopher Plummer in thrillerul politic ”The Last Full Measure”, informeaza revista Variety.
Cariera lui Sebastian Stan isi continua ascensiunea. Pelicula in care va juca alaturi de Samuel L. Jackson si Christopher Plummer

Filmarile de la acest proiect cinematografic vor debuta la sfarsitul lunii martie in orasul american Atlanta si in Costa Rica, relateaza News.ro.


Lungmetrajul va fi regizat de Todd Robinson, pe baza unui scenariu scris de acelasi cineast.


Sebastian Stan va interpreta rolul principal, iar distributiaeste completata de Samuel L. Jackson, Christopher Plummer, William Hurt, Bradley Whitford, Michael Imperioli si Linus Roache.



In acest film, Sebastian Stan interpreteaza un anchetator de la Pentagon care colaboreaza fara prea mare tragere de inima cu un grup de veterani ai Operatiunii Abilene din 1966 pentru a convinge Congresul sa atribuie Medalia de Onoare unui medic curajos din Aviatia americana, William Pitsenbarger, care a salvat peste 60 de puscasi marini prinsi intr-o ambuscada in timpul uneia dintre cele mai sangeroase lupte din perioada Razboiului din Vietnam. Pe masura ce lupta se intensifica si dupa ce ultimul elicopter a parasit zona, medicul a continuat sa salveze vieti, cu riscul de a fi ucis el insusi.


Sebastian Stan va putea fi vazut in curand pe marile ecrane intr-un lungmetraj biografic dedicat patinatoarei americane Tonya Harding, intitulat ”I, Tonya”, in care rolul principal va fi interpretat de actrita Margot Robbie.


In 2017, Sebastian Stan va putea fi vazut pe marile ecrane in lungmetrajul ”Logan Lucky”, regizat de celebrul Steven Soderbergh.


Despre Sebastian Stan


Sebastian Stan a devenit celebru gratie rolului James Buchanan ”Bucky” Barnes (alias Winter Soldier) in trei filme din franciza ”Captain America” si va aparea in 2017 si in urmatorul film din franciza ”Avengers”, intitulat ”Avengers: Infinity War”.


Sebastian Stan s-a nascut pe 13 august 1982, la Constanta. A parasit Romania la varsta de 8 ani, alaturi de mama sa, mutandu-se la Viena.


Dupa alti patru ani, s-a mutat in Statele Unite, unde a studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitatii Rutgers. A studiat si un an la Shakespeare's Globe Theatre din Londra. Dupa multe roluri in televiziune, inclusiv in serialele ”The Covenant” si ”Gossip Girl”, Sebastian Stan a primit un rol principal in 2009 in serialul”Kings”, care i-a deschis usile marilor studiouri de la Hollywood.


S-a remarcat in televiziune in serialul ”Once Upon a Time” si miniseria TV ”Political Animals”, iar pe marile ecrane, in afara francizei Marvel, in filmele ”Black Swan”, ”The Martian” si ”Ricki and the Flash”.


Starul de origine romana a aparut si in filmul SF ”Martianul/ The Martian”, al carui protagonist a fost Matt Damon.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies