marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Captain America: The Winter Soldier: primele reactii sunt explozive, de ce a fost numit cel mai bun film Marvel

Mai este putin pana cand Captain America: The Winter Soldier aterizeaza in cinematografele din intreaga lume. Primele recenzii au aparut si sunt extraordinare, iar cei mai indrazneti numesc al doilea capitol cu Capitanul America drept cel mai bun film Marvel. Sa fie asa oare?

Captain America: The Winter Soldier: primele reactii sunt explozive, de ce a fost numit cel mai bun film Marvel

Pe 4 aprilie se lanseaza si in Romania unul dintre cele mai asteptate filme cu super eroi, Captain America: The Winter Soldier/ Capitanul America: Razboinicul Iernii.

 

Captain America: The Winter Soldier este partea a doua a productiei din 2011 cu Chris Evans. Filmul care se va lansa pe 4 aprilie 2014 va continua finalul productiei The Avengers care a facut in 2012 incasari de 1.4 miliarde de $. Daca povestea din primul film era plasata in timpul celui De Al Doilea Razboi Mondial, actiunea este plasata de aceasta data in prezent, in conexiune cu actiunea din The Avengers. Captain America ii are alaturi pe frumoasa Black Widow (Scarlett Johansson) si pe Nick Fury (Samuel L. Jackson) si incearca sa se adapteze la lumea noua in care se afla, dar si la pericolele iminente care ameninta sa o distruga. De curand, cei de la Marvel au anuntat ca va exista si un al treilea film de sine statator cu super eroul interpretat de Chris Evans. Filmul ajunge in Romania pe 4 aprilie 2014 si este adus in Romania de Forum Film.

 

 

Primele recenzii sunt foarte bune, iar cinefilii sunt de parere ca Primul Razbunator a primit cu adevarat filmul de care avea nevoie.


"Captain America: The Winter Soldier are curajul sa renunte la utilizarea in exces a tehnicii CGI si ofera scene de actiune clasice, de care ne era dor. Dar mai mult de atat, surprinde placut cu o intriga ce te tine in suspans si personaje bine dezvoltate." Todd McCarty, Hollywood Reporter.

 

 

 

 

 

"Acest sequel ofera adrenalina si o poveste consistenta, comparatii politice si teorii ale conspiratiei demne de un thriller de prima clasa. De data asta Marvel si Capitanul au nimerit-o" Steve Rose, The Guardian


"Captain America: The Winters Soldier este de departe cel mai bun film din universul Marvel. Totul este peste asteptari, de la executia scenelor de actiune, coregrafia lor si pana la modul in care se desfasoara povestea. Realizatorii au avut o idee minunata sa il puna pe Captain America in echipa cu Black Widow, o Scarlett Joahnsson mai buna ca oricand in acest rol. Filmul este impresionant iar povestea zdruncina puternic celelate filme Marvel" Drew McWeeny, Hit Fix


"Cu secvente de actiune absolut dementiale, dar sustinute de un scenariu foarte reusit si bine pus la punct, Captain America: The Winter Soldier este un blockbuster foarte bun" Matt Maytum, Total Film

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies