marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Poster 3D fantastic pentru The Avengers, filmul pe care fanii super eroilor Marvel il asteapta de 9 ani

The Avengers, productia extravaganta de 220 de milioane de dolari a studiourilor Marvel este unul dintre cele mai asteptate filme din 2012 iar noile postere 3D ii tin si mai mult in priza pe fani.

Poster 3D fantastic pentru The Avengers, filmul pe care fanii super eroilor Marvel il asteapta de 9 ani

De la Iron Man la Captain America toti super eroii filmelor Marvel din 2003 incoace se reunesc sa salveze planeta in pelicula care sa va lansa pe 4 mai 2012 in Romania.

 

Acum o luna producatorii anuntau ca filmul va fi lansat in varianta 3D.

5 filme tari pe care sa le vezi in aceasta saptamana la cinema!

Povestea este cat se poate de simpla: Nick Fury (Samuel L. Jackson) de la agentia S.H.I.E.L.D. aduna o echipa de supereroi de la Thor (Chris Hemsworth) la Iron Man (  Robert Downey jr.)  si Captain America ( Chris Evans)  pentru a salva pamantul din fata invadarii de catre o armata diabolica condusa de zeul Loki (Tom Hiddleston). Acesta nu va fi insa singurul personaj negativ al filmului. Cateva zvonuri il anunta pe Hugo Weaving in rolul lui Red Skull drept al doilea dusman al super eroilor.


Povestea va fi expusa prin ochii personajului Steve Rogers, cel care va deveni eroul perfect, Captain America. Bazat pe seria extrem de populara a benzilor desenate publicata pentru prima data in 1963 de Marvel, The Avengers aduce toti eroii pentru o actiune exploziva.

Actrita Cameron Diaz isi afiseaza burtica de gravida. N-o sa-ti vina sa crezi cine e tatal


Mark Ruffalo isi face debutul in rolul lui Hulk dupa ce actorul Edward Norton care  interpretase acest rol in 2008 nu s-a inteles la bani cu Marvel Studios. Jeremy Renner,  vedeta din The Hurt Locker,  debuteaza si el in rol de super erou - ca Hawkeye, pentru care a luat lectii de tras cu arcul.


 


Chris Hemsworth se intoarce in rolul lui Thor zeului tunetului - aruncat pe Pamant de tatal sau, Odin si obligat sa traiasca printre locuitorii Terrei in zilele noastre. Actorul a dus o dieta stricta ca sa-si mentina fizicul impresionant.

Super spionul rus Natasha Romanoff, aka Black Widow jucata de Scarlett Johansson e singura supereroina a filmului. Actrita le-a marturisit producatorilor ca s-a simtit un pic depasita de situatie si a declarat  ca fiind singura femeie din grupul celor 5 super eroi credea ca nu se poate ridica la inaltimea situatiei. Robert Downey Jr reia rolul lui Tony Stark - Iron Man - playboy, geniu, inventator si filantropist.

"Cea mai mare parte a povestii este spusa prin ochii lui Steve Rogers, soldatul care va deveni Captain America. Toti ceilalti traiesc in aceasta lume intoarsa pe dos, dar el e ultimul dintre eroi care se trezeste intr-un univers complet schimbat fata de ce stia el" a explicat pentru Entertainment Weekly regizorul filmului Joss Whedon. Joss Whedon este cunoscut mai mult publicului pentru seriale ca Buffy, The Vampire Slayer sau Angel, pentru care a regizat o serie de episoade.

 

Filmul a fost realizat in 6 luni si a avut scene filmate in New Mexico, Ohio si New York. Celebra companie Industrial Light & Magic s-a ocupat de efectele speciale.

 

 

 

 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies