marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Capitanul America: Razboiul civil" invadeaza cinematografele din Romania. Ce a marturisit actorul roman Sebastian Stan

A fost furnicar de super-eroi marti in Londra la premiera filmului "Capitanul America: Razboiul civil". Nume grele ale cinematografiei au pasit pe covorul rosu si au vorbit despre ce a insemnat sa lupti intr-un razboi civil al super-eroilor.

Capitanul America: Razboiul civil invadeaza cinematografele din Romania. Ce a marturisit actorul roman Sebastian Stan

Din distributie face parte si actorul roman Sebastian Stan.

Intr-o perioada in care super-eroii ar trebui sa salveze lumea, acestia declanseaza un razboi intre ei fara precedent. Actorul Chris Evans il interpreteaza pe capitanul America, cel care sustine lupta pentru pastrarea identitatii super-eroilor. Cu el pe marele ecran fac echipa actori renumiti precum Robert Downey Jr. si Elizabet Olsen, dar si romanul Sebastian Stan, care a jucat si in serialul "Gossip Girl".


Chris Evans: "Nu cred ca a fost vreodata realizata o scena in care sa fie folositi atat de bine super-eroii. Evident, episodul al doilea a fost un succes, dar nu i-am vazut niciodata in lupta unii cu ceilalti."

FIlmarile au avut loc in Atlanta, in luna august, iar actorii nu au fost deloc fericiti sa poarte costume din materiale dure, la temperaturi de peste 35 de grade Celsius.

 

 


Anthony Mackie, actor: "Caldura a fost extrema. Sa incerci sa te misti este destul de greu. Intodeauna am spus ca super-eroii care muncesc cel mai mult sunt cei zburatori, asa ca am lucrat mai mult decat toti ceilalti."

Paul Rudd, actor: "Intre scene stateam toti intr-un microbuz cu aer conditionat, pentru ca verile in Georgia pot fi destul de... 'lipicioase'."

Cel mai castigat dintre toti pare sa fi fost actorul roman, care a interpretat rolul Soldatului Iernii.

Sebastian Stan, actor: "Pentru mine a fost mai usor decat pentru ceilalti, pentru ca am doar o manusa. As putea spune ca am fost norocos."

 

Sursa: Stirile PROTV


Galerie foto


Modifică setările cookies