marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cannes 2013: prima imagine cu Christian Bale si Natalie Portman in Knight of Cups, o poveste despre celebritate, pasiune si excese

FilmNation a dezvaluit la Cannes prima imagine din pelicula Knight of Cups, cu Christian Bale si Natalie Portman in rolurile principale.

Cannes 2013: prima imagine cu Christian Bale si Natalie Portman in Knight of Cups, o poveste despre celebritate, pasiune si excese

Dupa luni intregi de asteptari, fanii au ocazia sa vada primele imagini cu Christina Bale si Natalie Portman din Knight of Cups, noul film al regizorului Terrence Malick. Cei doi actori apar plimbandu-se pe plaja, insa in continuare subiectul filmului ramane un secret. Totusi, putinele informatii anuntat un film despre lumea celebritatii si excesele acestui univers.  

Personajul interpretat de Christian Bale e barbatul aflat in cautarea iubirii, e interesat atat de Natalie Portman, cu care a avut scene de filmat  pe malul marii si intr-o masina decapotabila, cat si de Cate Blanchett, care are rolul unui medic. Natalie Portman, Cate Blanchett, Freida Pinto si Isabel Lucas au filmat scene romantice alaturi de Christian Bale pentru Knight of Cups.

 

Terrence Malick este cunoscut publicului pentru titluri precum "Banda salbatica/ Badlands" (1973), "Zile in Paradis/ Days of Heaven" (1978) sau "Lumea noua/ The New World" (2005). Pentru filmul "La hotarul dintre viata si moarte/ The Thin Red Line", Terrence Malick a castigat Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin in 1999 si a primit doua nominalizari la Premiile Oscar - pentru cel mai bun regizor si respectiv pentru cel mai bun scenariu adaptat. In 2011, filmul sau "The Tree of Life", a fost castigatorul trofeului Palme d'Or, la Cannes si afost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film.  Anul trecut, s-a aflat in centrul atentiei la festivalurile de specialitate cu To The Wonder, in care au jucat Ben Affleck, Olga Kuyrlenko si Rachel McAdams.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies