marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cameron Douglas, fiul actorului Michael Douglas, eliberat dupa ce a executat o pedeapsa de sapte ani de inchisoare. Cum arata acum


Cameron Douglas, fiul actorului Michael Douglas, a fost eliberat din inchisoare dupa ce a petrecut in spatele gratiilor aproape sapte ani, in urma unei condamnari pentru trafic de droguri, informeaza site-ul revistei People.

Cameron Douglas, fiul actorului Michael Douglas, eliberat dupa ce a executat o pedeapsa de sapte ani de inchisoare. Cum arata acum

Cameron Douglas, in varsta de 37 de ani, a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru posesie de heroina si trafic de metamfetamine, in 2010. Dar, dupa ce a recunoscut ca a contribuit la introducerea de droguri in inchisoare, pedeapsa i-a fost marita si a petrecut doi ani in plus in spatele gratiilor, intr-o celula izolata, in Cumberland Federal Corrections Institute din statul american Maryland, conform News.ro

El trebuia sa fie eliberat abia in 2018, dar judecatorii i-au permis sa isi ispaseasca restul pedepsei intr-un centru de reeducare din cartierul newyorkez Brooklyn.

Cameron este fiul actorului Michael Douglas, in varsta de 71 de ani, cu prima lui sotie, Diandra Douglas, de care starul hollywoodian a divortat in 2000 dupa o casnicie de 23 de ani. Michael Douglas s-a casatorit apoi in 2000 cu actrita Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii - Dylan Michael, nascut pe 8 august 2000, si Carys Zeta, nascuta pe 20 aprilie 2003.


 

 

La putin timp dupa arestarea lui Cameron, actorul Michael Douglas a declarat pentru revista People ca ”incearca sa reziste” cat poate mai bine in contextul problemelor cu care se confrunta fiul sau. ”Este o situatie foarte dificila si dureroasa, asa cum sunt convins ca stie orice mama sau tata al unui dependent de droguri. Incercam sa ne descurcam cat putem de bine”, a spus celebrul actor.

De-a lungul anilor, Michael Douglas si-a vizitat fiul cu regularitate in inchisoare si si-a exprimat de mai multe ori in mod public dezamagirea fata de sistemul penitenciarelor din Statele Unite, in urma pedesei dure aplicate fiului sau.
”Acum il vad de doua ori pe luna, deoarece este incarcerat aproape de casa noastra. Este un dependent de droguri, dar si-a ispasit pedeapsa mai mult decat ar fi trebuit”, a spus Michael Douglas.

Cameron Douglas a vorbit si el despre timpul petrecut in spatele gratiilor. In 2013, el a redactat o scrisoare publica, publicata in The Huffington Post, in care a vorbit despre aceasta experienta.

”Acum stau la masa mea, in burta bestiei, pentru a va trimite o scrisoare. Am petrecut aproape doi ani din pedeapsa mea de peste patru ani de inchisoare fiind inchis intr-o celula izolata”, scria el in 2013.

Cameron Douglas a pus sub semnul intrebarii felul in care persoanele dependente de droguri nonviolente sunt pedespite de actualul sistem de incarcerare american.

Totodata, tanarul actor spunea ca se simte ”binecuvantat” de faptul ca a beneficiat de sprijinul familiei sale si ca exista ”un anumit scop frumos, ascuns, in spatele acestei experiente dureroase”.

Cameron Morrell Douglas, nascut pe 13 decembrie 1978, este un actor american, fiu al actorului Michael Douglas si nepot al actorului Kirk Douglas. Cameron Douglas a jucat in patru filme: ”Mr. Nice Guy” (1997), ”It Runs in the Family” (2003), ”National Lampoon's Adam & Eve” (2005) si ”Loaded” (2008). In filmul ”It Runs in the Family”, Cameron Douglas a jucat alaturi de tatal lui, Michael Douglas, bunicul lui, Kirk Douglas, si bunica lui, Diana Dill.

 

Sursa foto; Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies