marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Caldura te scoate din casa! Filmele saptamanii la cinema: ce nu trebuie sa ratezi!

Caldura te scoate din casa! Filmele saptamanii la cinema: ce nu trebuie sa ratezi!

www.procinema.ro iti face programul pentru acest weekend la cinema.

In acest sfarsit de saptamana aterizeaza in cinematografele din Romania, ultimul film al seriei Harry Potter. Dupa o premiera grandioasa la Londra, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 este o incheiere magistrala a celei mai profitabile francize din istoria cinematografiei cu peste 6 miliarde de dolari in aproape 11 ani. Filmat in 3D, Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 ofera scene de neuitat, iar din punct de vedere al imaginii, filmul este mult peste asteptari.

A doua mare premiera a saptamanii este Winnie de Plus, o animatie superba a celor de la Disney de care vor fi fermecati nu doar copiii, ci si oamenii mari. Pentru cei care l-au ratat saptamana trecuta mai aveti o sansa sa vedeti blockbusterul Transformers 3 care este de 2 saptamani lider in box office-ul din Romania cu incasari de aproape 500.000 de dolari. Cameron Diaz este o alta optiune pentru amatorii de comedii, in rolul unei profesoare indecente in Profa rea, dar buuuna . Piratii din Caraibe 4 cu Johnny Depp si Penelope Cruz inca mai ruleaza in cinematografe si va poate racori de arsita din weekend.
 

CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara

Recomandarile noastre:

Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2 Aventura lui Harry Potter a ajuns la final. Harry  va trebui sa il infrunte pe Cap-de-Mort, dar de aceasta data numai unul din ei poate supravietui. Acesta este ultimul film al seriei.



 

Winnie de Plus Cei mici se pot bucura de un nou film cu celebrul ursulet. Winnie de Plus si prietenii sai revin pe marile ecrane, continuandu-si aventurile.


 

Transformers 3 Pentru cei care nu au apucat inca sa vada "Transformers 3", mai aveti inca o sansa saptamana aceasta. Efectele speciale uluitoare au cucerit fanii seriei, filmul dominand toate box-office-urile din lume.


Profa rea, dar buuuna Cameron Diaz este o profesoara nu tocmai model, dar extrem de atragatoare. Merita sa vedeti filmul, macar pentru scena in care Diaz spala masini in cel mai sexy mod cu putinta. Alaturi de ea mai joaca Justin Timberlake si Jason Segel.



 

Larry Crowne Julia Roberts si Tom Hanks fac pereche in cel mai nou film regizat chiar de catre actor. Afectat de criza, Larry Crowne (Tom Hanks) este nevoit sa isi termine studiile dupa ce a fost dat afara pentru ca nu avea diploma luata. Julia Roberts e profesoara de care se va indragosti, insa lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par.


Pinguinii domnului Popper
Jim Carrey revine intr-o comedie spumoasa, dar nu vine singur, ci insotit de sase pinguini simpatici care ii vor schimba viata complet.

 

CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


La ce film te duci in aceasta saptamana la cinema? (470 voturi)
Harry Potter si Talismanele Mortii: Partea 2
60.43%
Transformers 3
14.04%
Profa rea, dar buuuna
25.53%

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies