marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cabral Ibacka se pregateste sa intampine cele mai mari staruri la Gala Premiilor Gopo: "Daca viata mea ar fi un film, mi-ar placea ca rolul meu sa fie jucat de Pavel Bartos"

Diseara, Cabral Ibacka va intampina cele mai tari vedete din Romania pe covorul rosu la Gala Premiilor Gopo. Si pentru ca este un tip simpatic si degajat, ne-a raspuns la niste intrebari jucause. Asa am aflat ca daca viata sa ar fi un film, i-ar placea ca rolul lui sa fie jucat de Pavel Bartos.

Cabral Ibacka se pregateste sa intampine cele mai mari staruri la Gala Premiilor Gopo: Daca viata mea ar fi un film, mi-ar placea ca rolul meu sa fie jucat de Pavel Bartos

 

Diseara, la ora 19:00, vor fi decernate cele mai importante premii din industria de film romaneasca. Pe covorul rosu vor fi prezente vedete importante de la Victor Rebengiuc si pana la Ana Ularu. Gala va avea loc la Opera Romana si va fi transmisa live atat pe postul Pro Cinema cat si pe www.procinema.ro

 

Daca s-ar ecraniza viata ta, ce actor ti-ar placea sa-ti interpreteze rolul?

Pavel Bartos. Pentru ca e incredibil de talentat, dar mai ales pentru ca semanam mult fizic…
 

 
Care este filmul /actorul preferat?
 

Filmul preferat este Pay It Forward. Deschide o poarta catre o lume unde posibilitatile, desi suprarealiste, sunt incredibile. Da, utopic dar superb de optimist.
 


Daca ai fi super erou ce super putere ai vrea sa ai?


Sa fac oamenii sa rada. Cu o superputere ca asta nu exista pe lume nimic care sa-ti poata sta in cale!
 

Care este ultimul film romanesc vazut?
 

 

Pozitia copilului.

 

 


 
Care este ultimul film strain vazut si de ce te-a impresionat?
 

Gravity. Un singur actor, o poveste cu o singura directie posibila si fara pic de sex.
 
Ce regizor ti-ar placea sa regizeze un film despre viata ta ? Cum s-ar numi acel film?
 

S-a facut deja, se numeste Stan si Bran. L-as vrea regizat de Iura Luncasu, e destul de dement incat sa-l aleaga pe Bartos sa ma joace pe mine. Si pentru ca este un hedonist adevarat ar lucra si pe bani putini, ca pana la urma hai sa fim seriosi… un film despre mine nu ar fi low budget, ar fi… no budget!
 
 


Galerie foto


Modifică setările cookies