marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bryan Singer revine ca regizor la carma seriei X-Men. Ce se intampla cu viitorul super eroilor mutanti din franciza de 1.8 miliarde de $

Regizorul Bryan Singer se intoarce la carma francizei X-Men dupa ce Matthew Vaughn a renuntat la regia sequelului Days of Future Past, film care continua povestea inceputa in X-Men: First Class.

Bryan Singer revine ca regizor la carma seriei X-Men. Ce se intampla cu viitorul super eroilor mutanti din franciza de 1.8 miliarde de $

Bryan Singer a lucrat ca regizor la filmele X-men din 2000 si 2003 si ca scenarist la X-Men: First Class din 2011.  Saptamna trecuta, fanii celebrilor mutanti au suferit o mare dezamagire atunci cand Matthew Vaughn responsabil pentru succesul din 2011 a refuzat sa mai colaboreze cu 20th Century Fox pentru acest film.

X-Men: Days of Future Past
are deja un scenariu scris de Simon Kinberg iar distributia ii va readuce pe Michael Fassbender, James McAvoy si Jennifer Lawrence in rolurile mutantilor principali. Data de lansare ramane 18 iulie 2014.

 

Anul trecut, X-Men: First Class, al cincilea film din seria super eroilor mutanti, a facut incasari mondiale de peste 350 de milioane de dolari. 

 

In urma cu cateva luni Bryan Singer a dezvaluit intr-un interviu pentr IGN ca Days of Future Past ecranizeaza o mai veche poveste din benzile desenate cu mutanti, ce dateaza din 1981. "Va fi un film ambitios. Contine elemente din benzile desente, insa si parti noi. Nu vreau sa stric surpriza" a declarat acesta.
 


 

Titlul noului film se inspira de la benzile desenate publicate in 1981 in care este descris un univers distopic, unde mutantii sunt incarcerati in lagare.  In acest Univers Kitty Pryde (jucata de Ellen Page in X-Men: The Last Stand) isi transfera mintea din viitor in prezent pentru a-i avertiza pe X-men de pericolul ce-i asteapta si a preveni Fratia Mutantilor Malefici a lui Mistique sa-l asasineze pe senatorul Robert Kelly.


"Cred ca exista o dorinta puternica de a extinde acest univers. Universul X-Men pe cont propriu este la fel de mare ca universul Marvel si eu cred ca este timpul pentru o explorare mai complexa, ce poate aduce chiar o conectivitate intre filmele X-Men” a mai declarat Singer.

Fanii americani au fost dezamagiti in aceasta toamna si de faptul ca Profesorul X, personajul care a infiintat si condus echipa de super-mutanti din franciza "X-Men", a fost "ucis" in cel mai recent numar al unei reviste de benzi desenate, editata de compania Marvel Comics. In "Avengers vs. X-Men", Profesorul X, este ucis de Cyclops, un membru din echipa sa de super-mutanti "X-Men". Moartea acestuia a zguduit intregul univers Marvel si va da nastere unor noi povesti X-Men iar pe viitor ne putem astepta si la filme.


De la premiera din anul 2000, cele 5 filme, X-Men, X2: X-Men United, X-Men: The Last Stand, X-Men Origins: Wolverine si X-Men: First Class au obtinut incasari mondiale de peste 1.8 miliarde de $ potrivit box-officemojo.com.

  
  


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies