marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bryan Singer: cum afecteaza scandalul sexual in care este implicat regizorul promovarea celui mai mare film din cariera sa, X-men:Days of Future Past

Dupa ce a fost acuzat de abuz sexual, imaginea lui Bryan Singer a avut de suferit, acesta fiind nevoit sa-si anuleze o parte din aparitiile publice.

Bryan Singer: cum afecteaza scandalul sexual in care este implicat regizorul promovarea celui mai mare film din cariera sa, X-men:Days of Future Past

 

Regizorul a anuntat ca nu va merge la evenimentul in care va fi promovat noul film X-Men: Days of Future Past, in timp ce oficialii ABC au hotarat sa-si renunte la spoturile publicitare pentru serialul Black Box in care era mentionat si numele sau. 

 

In plus, Singer nu va participa nici la conferinta MPAA din 2 mai, unde ar fi trebuie sa participe vicepresedintele SUA, Joe Biden. 

 

X-Men: Days of Future Past urmeaza sa fie lansat in SUA pe 23 mai, premiera mondiala fiind programata pentru 10 mai, in New York. In ciuda problemei de imagine cu care se confrunta in prezent Bryan Sincer, oficialii 20th Century Fox nu iau in calcul amanarea lansarii productiei, o hotarare despre rolul pe care il va avea regizorul in cadrul turneului de promovare urmand sa fie luata cat de curand. 

 

 

 

 

 

Regizor, producator si scenarist a peste 15 productii, inclusiv franciza "X-Men", Bryan Singer, in varsta de 48 de ani, este acuzat ca l-ar fi agresat sexual in anul 1999 pe un tanar in varsta de 17 ani. Bryan Singer este acuzat oficial de viol si a fost intentat oficial un proces impotriva lui, in Los Angeles. 

 

"Acuzatiile aduse la adresa lui Bryan Singer sunt total neadevarate si nefondate. Suntem convinsi ca Bryan va iesi nevinovat din acest proces inventat" a spus avocatul sau, Marty Singer. "Este clar ca acest caz este facut pentru publicitate si a profita de pe urma promovarii intense pe care o are noul sau film, X-men:Days of Future Past" a mai spus avocatul regizorului.

 

 

 

 

Acuzatorul este  Michael F. Egan III, resident in Nevada si care in 1999 se muta in Los Angeles, impreuna cu familia. Tanarul are acum 31 de ani si se descrie heteorsexual. In documentele depuse in instanta, obtinute de site-ul The Wrap, se spune ca victima este Michael Egan, un locuitor din Nevada, care a crescut in Vestul mijlociu al Statelor Unite si, in cele din urma, s-a mutat cu familia la Los Angeles pentru a deveni actor.

 

Bryan Singer este un regizor si producator american de film, care si-a castigat celebritatea odata cu lansarea lungmetrajului "Suspecti de serviciu", in 1995. El se bucura de o mare popularitate in randurile fanilor de productii SF si benzi animate, gratie primelor doua filme din seria "X-Men" si a peliculei "Superman Revine". Franciza "X-Men" a avut pana in prezent incasari de 2,30 miliarde de dolari.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies