marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sarutul la care s-a uitat toata America: Bryan Cranston si Julia Louis-Dreyfus au oferit momentul serii. Vezi aici cel mai tare moment de la Gala Premiilor Emmy

Aseara, Bryan Cranston si Julia Louis-Dreyfus au oferit momentul serii de la gala Premiilor Emmy, dupa ce actorul a sarutat-o cu foc chiar cand aceasta urca pe scena sa ridice trofeul pentru cea mai buna actrita in serial de comedie. Desigur, momentul a fost unul regizat, insa toata America a urmarit live acel sarut, care va ramane in istoria Premiilor Emmy.

Sarutul la care s-a uitat toata America: Bryan Cranston si Julia Louis-Dreyfus au oferit momentul serii. Vezi aici cel mai tare moment de la Gala Premiilor Emmy

Gala Premiilor Emmy este cel mai important eveniment in industria televiziunii americane, iar asta inseamna ca este si unul dintre cele mai urmarite evenimente. Aseara, toata America a asistat la cateva moment greu de uitat prea curand.

 

Unul dintre ele e a fost sarutul dintre Bryan Cranston si Julia Louis-Dreyfus, amandoi premiati aseara. In timp ce actrita urca pe scena sa isi ridice trofeul pentru cea mai buna actrita in serial de comedie ("Veep"), Bryan Cranston s-a ridicat si a inceput sa o sarute cu foc. Cei doi prezentasera o categoria impreuna mai devreme in acea seara si se cunosc de pe vremea cand jucau impreuna in Seinfeld, unde au avut un  moment asemanator si s-au sarutat.

 


 

Sarutul a durat cateva secunde, pana cand a venit Jimmy Fallon la ei sa ii desparta. Actrita a urcat pe scena si a spus "Da, si el a jucat in Seinfeld". Bryan Cranston i-a dat viata personajului Tim Whaley, un dentist care s-a convertit la iudaism. "Iti spun, semeni foarte mult cu actorul din Seinfeld care il juca pe stomatologul ce se convertise la iudaism pentru glume" a spus glumind Julia Louis-Dreyfus pe scena, dupa ce a fost sarutata.

 

 

E clar ca momentul a fost regizat, insa a fost o reuniune surprinzatoare, iar cei doi actori au creat un moment unic, despre care se va vorbi mult timp de acum.


Galerie foto


Modifică setările cookies