marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brigada sinucigasilor nu are rival in box-office: Suicide Squad este, din nou, filmul nr.1 in Romania

Pentru al doilea weekend consecutiv, elita anti-eroilor din „Brigada sinucigasilor”, prezentata de regizorul David Ayer, este filmul numarul unu in Romania, unde conduce box office-ul romanesc cu incasari de peste 1.156.779 de lei si 52.637 de spectatori, in cel de-al doilea weekend petrecut pe marile ecrane din tara.
 

Brigada sinucigasilor nu are rival in box-office: Suicide Squad este, din nou, filmul nr.1 in Romania

Scenarist si regizor, David Ayer introduce pentru prima data la cinema echipa celor mai mari infractori DC Comics, interpretati de o distributie exceptionala din care fac parte actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Joel Kinnaman si Viola Davis. 
 
Nenumaratele reactii de pe retelele de socializare din jurul celor mai rai anti-eroi DC au devenit un adevarat fenomen si s-au concretizat intr-un succes de casa spectaculos, atat in Romania cat si la nivel international, in doar cateva zile de la lansare. Recordurile din premiera sunt dovada popularitatii personajelor negative, a umorului si actiunii atat de magistral prezentate publicului de catre David Ayer si echipa sa de actori.
 
„E atat de bine sa fii rau”… Cei mai periculosi anti-eroi incarcerati sunt selectati si fortati sa lucreze impreuna pentru guvernul american care ii trimite in misiunea de a invinge o entitate malefica misterioasa. Cu o mana de fier, Amanda Waller a decis care sunt cei mai odiosi indivizi capabili sa duca misiunea la bun sfarsit, fara sa riste pierderi insemnate. Totusi, cand realizeaza ca nu au fost alesi sa castige, ci pentru caracterul malefic irecuperabil, deci usor de sacrificat, brigada trebuie sa decida daca sa lupte pentru supravietuire in echipa sau sa-si incerce norocul pe cont propriu.

 


 
Will Smith, Jared Leto, Margot Robbie, Joel Kinnaman si Viola Davis interpreteaza rolurile principale in „Brigada sinucigasilor”, un film regizat si scris de David Ayer, reputatul cineast care a semnat „Fury: eroi anonimi” si „Ultima razie”, avand la baza personajele DC Entertainment. Din distributia filmului mai fac parte Jai Courtney, Jay Hernandez, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Cara Delevingne, Adam Beach si Karen Fukuhara, aflata la debut. 
 
Filmul este produs de Charles Roven si Richard Suckle, cu Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson si Geoff Johns in calitate de producatori executivi. Echipa de creatie cu care a lucrat Ayer este formata din: directorul de imagine Roman Vasyanov, scenograful Oliver Scholl, editorul John Gilroy, designerul de costume Kate Hawley si Jerome Chen, responsabil de efectele vizuale. Muzica este asigurata de compozitorul Steven Price.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies