marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brie Larson, actrita recompensata cu Oscar in 2016, a primit un rol important: "Spuneti-mi Captain Marvel"

Brie Larson, protagonista filmului ”Room”, recompensata cu premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal la cea de-a 88-a gala de decernare a trofeelor atribuite de Academia de film americana, va interpreta rolul principal in filmul ”Captain Marvel”, programat sa apara pe 8 martie 2019.

Brie Larson, actrita recompensata cu Oscar in 2016, a primit un rol important: Spuneti-mi Captain Marvel

Brie Larson, in varsta de 26 de ani, va juca rolul Carol Danvers, implicit alter-ego-ul, capitanul Marvel, a fost anuntul facut de studiourile americane, noteaza contacmusic.com.  

 

Intr-o fotografie publicata duminica pe contul sau de Twitter, actrita a scris: ”Spuneti-mi Captain Marvel”.  Personajul Carol Danvers a fost inclus in banda desenata in 1977. Este considerat personajul feminin cel mai important din universul Marvel. 

 

Scenariul productiei va fi semnat de Meg LeFauve (”Inside Out”) si Nicole Perlman (”Guardians of Galaxy”), iar data de lansare a fost stabilita, dupa mai multe variante, la 8 martie 2019.

 

Nascuta pe 1 octombrie 1989, la Sacramento, Brianne Sidonie Desaulniers este actrita si cantareata. Si-a inceput cariera in 1992, cand a aparut in cateva episoade ale emisiunii The Tonight Show with Jay Leno. A fost distribuita in serialul ”Schimmel” (2000), care nu a mai fost difuzat. Este cunoscuta pentru rolurile din ”O tipa... dezastru/ Trainwreck” (2015) si ”Jucatorul/ The Gambler” (2014), iar rolul principal din ”Room” (2015) i-a adus un premiu Oscar.



Modifică setările cookies