marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Veste buna pentru fanii Star Wars. Han Solo va avea propriul film, iar Darth Vader apare in noua productie din serie,  "RogueOne"

Compania Disney a facut un anunt care ii va bucura pe fanii Star Wars din toata lumea. Este vorba despre un nou film din aceasta celebra serie, care, de aceasta data, il va urmari pe Han Solo.

Veste buna pentru fanii Star Wars. Han Solo va avea propriul film, iar Darth Vader apare in noua productie din serie, RogueOne

Conform BBC News, acest "spin-off" va fi regizat de Christopher Miller si Phil Lord, cei care sunt responsabili de succesul imens al filmului "Lego". De altfel, dupa cum probabil deja stiti, carismaticul personaj Han Solo, un infractor care s-a transformat intr-un erou al rebelilor, poate fi urmarit din nou pe marile ecrane anul acesta, in noua serie Star Wars care se va lansa de Craciun: "The force awakens".

 

Ultima data, Harrison Ford l-a interpretat pe Han Solo in 1983, in filmul "Intoarcerea lui Jedi".

 

 

Deocamdata, nu au fost anuntate mai multe detalii si nu se stie nimic despre distributie, insa Hollywood Reporter spune ca scenariul va fi scris de echipa formata din tata si fiu, Lawrence si Jon Kasdan. Kasdan tatal a co-scris scenariul pentru "Imperiul contraataca", "Intoarcerea lui Jedi" si "The force awekens", ultimul fiind regizat de JJ Abrams.

 

 

Fanii Star Wars au fost extrem de incantati la inceputul acestui an, cand a fost dat publicitatii trailer-ul pentru noul film din aceasta serie, in care a aparut pentru scurt timp si Han Solo, alaturi de co-pilotul sau Chewbacca. Cei doi sunt pe punea faimoasei lor nave spatiale, Millennium Falcon, iar Han Solo spune doar atat: "Chewie, am ajuns acasa...".

 

Noul film despre viata lui Han Solo este programat sa se lanseze in cinematografe pe 25 mai 2018 - adica dupa primul film care se va face independent de Star Wars, cu personaje de acolo, "Rogue one". Conform The Guardian, "Rogue one" va fi regizat de Gareth Edwards, iar actiunea se va baza pe aventurile unui grup de rebeli care incearca sa fure planurile primei Stele a Mortii. Mai mult decat atat, fanii il vor putea vedea din nou pe Darth Vader, care ar putea aparea "pe un ecran sau sub forma de holograma", insa nu va fi personajul principal.

 

 

Actiunea din "Rogue one" se petrece inainte de primul film din Star Wars, iar in aceste noi aventuri ar putea aparea si Grand Moff Tarkin, comandantul primei Stele a Mortii, care a fost interpretat de Peter Cushing. Luna trecuta, in presa internationala s-a anuntat ca Forest Whitaker, castigator al premiului Oscar, ar putea juca in "Rogue one", alaturi de Felicity Jones (The Theory of Everything), Riz Ahmed, Diego Luna si Ben Mendelsohn.

 

"Rogue one" este programat sa ajunga in cinematografe pe 16 decembrie 2016, adica la un an de la lansarea noii trilogii Star Wars Force Awaken, a lui JJ Abrams.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies