marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper si Suki Waterhhouse s-au despartit dupa 2 ani de relatie

Bradley Cooper este din nou singur. Actorul s-a despartit de iubita sa, Suki Watherhouse, dupa doi ani de relatie si intr-un moment cand toti credeau ca urmeaza sa faca marele pas.

Bradley Cooper si Suki Waterhhouse s-au despartit dupa 2 ani de relatie

Foarte putine persoane auzisera de Suki Waterhouse inainte ca aceasta sa devina iubita lui Bradley Cooper. Tanara era cunoscuta doar in lumea modei britanice, insa faima ei a ajuns internationala dupa aparitia la bratul starului nominalizat la Oscar.

Un alt motiv pentru care cei doi au atras atentia tabloidelor a fost diferenta de varsta: Suki are doar 23 de ani, in timp ce Bradley Cooper are 40 de ani.

Cei doi s-au cunoscut la Londra, in cadrul evenimentului Elle Style Awards, cand, vrajit de tanara britanica, actorul american i-ar fi cerut numarul de telefon. Suki, care este nascuta in aceeasi zi cu iubitul ei celebru, este fiica unui cunoscut chirurg plastician britanic si a renuntat la scoala la 16 ani pentru a deveni model.

Bradley s-a indragostit atat de tare de blondina incat s-a zvonit chiar ca s-ar fi casatorit cu ea. Nimic mai neadevarat. Cei doi nu s-ai spus "da", ci dimpotriva, au ajuns sa se desparta.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies