marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper si Irina Shayk, surprinsi in vacanta: ipostazele tandre in care apare cel mai tare cuplu al momentului la Hollywood  

Bradley Cooper si Irina Shayk formeaza cel mai hot cuplu al momentului de la Hollywood. Fosta iubita a fotbalistului Cristiano Ronaldo si actorul american Bradley Cooper au fost surprinsi de papparazzi in ipostaze foarte tandre, la plaja.

Bradley Cooper si Irina Shayk, surprinsi in vacanta: ipostazele tandre in care apare cel mai tare cuplu al momentului la Hollywood

Bradley Cooper si Irina Shayk nu si-au putut lua mainile unul de pe celalat, in timp ce se aflau in vacanta. Cei doi au fost fotografiati saruntndu-se si imbratisandu-se, pe coasta Italiei, in timp ce se bucurau de plaja si mare. VEZI AICI IMAGINILE

Modelul de 29 ani si-a expus din nou corpul pefect, in timp ce actorul si-a etalat muschii tonifiati. Ei sunt impreuna de cateva luni, insa s-au ferit de ochii presei la inceputul relatiei.

 

 


 

Amandoi au iesit dintr-o relatie: actorul a fost timp de doi ani cu modelul Suki Waterhouase, iar Irina Shayk a fost ani de zile iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo. Cei doi s-au cunoscut prima data, la gala Elle Awards in Londra, in 2013.


Bradley Cooper pregateste si noi filme. In 2015, va aparea din nou alaturi de Jennifer Lawrence, in productia "Joy", va juca si intr-o miniserie tv inspirata de filmul "Limitless" si in toamna va lansa filmul "Burnt", o comedie in care juca rolul unui  bucatar care isi distruge singur cariera.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies