marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bradley Cooper este cel mai periculos lunetist din lume in primul trailer pentru American Sniper: cum arata filmul regizat de Clint Eastwood

Mult asteptatul thriller, American Sniper, a primit in sfarsit, primul trailer oficial. Bradley Cooper este cel mai periculos lunetist din istoria Americii.

Bradley Cooper este cel mai periculos lunetist din lume in primul trailer pentru American Sniper: cum arata filmul regizat de Clint Eastwood

In primele imagini, Bradley Cooper apare pe un acoperis, in plina misiune, asteptand sa anihileze tinta. Trailerul nu spune foarte mult, se concentreaza pe o scena, punand in evidenta tactica atentia de care are nevoie eroul filmului, Chris Kyle.

Pana acum, putem spune ca acesta este cel mai dur si solicitant rol din cariera lui Bradley Cooper. Starul, nominalizat la Oscar pentru Silver Linings Playbook, ar putea avea o sansa reala sa fie nominalizat din nou. Iar colaborarea cu Clint Eastwood atarna greu pentru cei care vor vota, adica membrii Academiei Americane de Film. Cooper s-a transformat total pentru rol, a facut muschi si s-a antrenat alaturi de soldati.

 

"S-a ingrasat peste 18 kg. A muncit intens pentru a ajunge asa. A intrat foarte bine in pielea personajului. Vrea sa faca un rol memorabil pentru a-i aduce un omagiu lui Chris", a declarat colegul sau, Eric Close care va interpreta rolul lui agent CIA.

 

 

Povestea reala din spatele filmului este cu adevarat uluitoare. Chris Kyle a murit in 2013, dupa ce a fost impuscat accidental intr-un poligon, in Texas. Tanarul soldat care l-a impuscat din greseala este in proces si inca nu a aflat sentinta. Kyle revenise acasa in 2009, tefara si nevatamat din toate misiunile sale periculoase si era considerat cel mai letal lunetist pe care l-a avut armata americana.
 


American Sniper
va reprezenta adaptarea autobiografiei lui Chris Kyle, un soldat in trupele Navy Seals si cel mai bun lunetist din armata americana. Pelicula va fi produsa de studiourile Warner Bros. iar in rol principal va juca Bradley Cooper, care este implicat si ca producator. Jason Hall ("Spread") se ocupa de scenariu. Din distributie face parte si Sienna Miller. Filmul urmeaza sa fie lansat in 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies