marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt vrea sa joace din nou alaturi de sotia sa, Angelina Jolie: povestea emotionanta pe care vor cei doi sa o aduca pe marile ecrane

Actorul american Brad Pitt se afla in negocieri avansate pentru a interpreta rolul principal intr-un nou lungmetraj ce va fi regizat de sotia lui, actrita Angelina Jolie, care se va intitula "Africa".

Brad Pitt vrea sa joace din nou alaturi de sotia sa, Angelina Jolie: povestea emotionanta pe care vor cei doi sa o aduca pe marile ecrane

 

Cei doi actori s-au indragostit in timpul filmarilor de la "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" in 2005. Angelina Jolie si Brad Pitt, care s-au casatorit in vara anului trecut, au incheiat de curand filmarile pentru cea de-a doua colaborare cinematografica a lor, filmul "By The Sea", al treilea lungmetraj regizat de actrita americana. Potrivit unor informatii deocamdata neconfirmate, Brad Pitt se afla in negocieri avansate pentru a juca intr-un nou film regizat de sotia sa, "Africa", informeaza dailymail.co.uk.

 

 

"Africa" va fi un film biografic despre viata paleoantropologului Richard Leakey şi campaniile organizate de acesta contra braconajului cu fildeş, un flagel care ameninta populatia de elefanti din Africa. Scenariul este semnat de Eric Roth, recompensat cu Oscar pentru filmul "Forrest Gump". "Am simtit intotdeauna o conexiune profunda cu Africa şi cultura ei", a declarat Angelina Jolie intr-un comunicat de presa, in septembrie 2014.

 

"Richard Leakey s-a remarcat in timpul conflictelor violente cu braconierii de elefanti gratie felului sau profund de a intelege amprenta pe care omul o lasa asupra mediului şi gratie unui profund simt al responsabilitatii fata de lumea din jur", a adaugat actrita americana.

 

 

Citeste mai multe pe mediafax.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies