marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt si Kate Hudson formeaza un cuplu. In bratele cui si-ar fi gasit alinarea fosta sotie, Angelina Jolie

Populara actrita Goldie Hawn a confirmat o stire care circula de multe luni in presa de scandal si care a fost pana acum tinuta in cel mai mare secret: Kate Husdon si Brad Pitt sunt impreuna si au o relatie pe care doresc sa o oficializeze.
Brad Pitt si Kate Hudson formeaza un cuplu. In bratele cui si-ar fi gasit alinarea fosta sotie, Angelina Jolie

De cateva luni circula zvonul ca Brad Pitt a regasit iubirea in bratele actritei Kate Hudson dupa divortul de Angelina Jolie. Deocamdata cei doi actori nu au confirmat aceasta relatie, dar nici nu au dezmintit-o. De fapt, relatia lor pare sa se fi consolidat in aceasta perioada grea prin care a trecut actorul, cand Kate se pare ca l-a sprijinit foarte mult, relateaza ziarul spaniol ABC, conform Agerpres.



Mama actritei ar fi dezvaluit pentru Yahoo ca "Brad si Kate sunt foarte uniti in ultimul timp si ca relatia lor este foarte romantica" si s-ar pregati sa dezvaluie legatura lor dupa ce s-au vazut in secret o perioada indelungata de timp.

Dupa ce Angelina Jolie pare sa-si fi regasit fericirea in bratele lui Jared Leto, se pare ca si Brad Pitt vrea sa-si refaca viata si sa dea o noua sansa iubirii.

Ceea ce a inceput ca o simpla prietenie intre Brad si Kate a mers mai departe, iar acum cei doi sunt din ce in ce mai complici si par sa fi intrat intr-o noua etapa care ar putea duce la intemeierea unui camin. Presa americana noteaza ca "se observa camioane pentru mutare in fata caselor" celor doi actori.
Atat Brad cat si Kate au copii din relatii anterioare iar faptul de a intemeia o familie numeroasa o entuziasmeaza pe Kate.


"Imi doresc multi copii. Intre patru si sase. Imi place nebunia. Imi place haosul. Imi place sa rad impreuna cu ei", a marturisit actrita.


Galerie foto


Modifică setările cookies