marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Brad Pitt revine cu un nou film de succes Furia: Eroi anonimi, considerat cel mai bun film de razboi din ultimii 30 de ani: "Fury ne arata trauma traita de soldati"

Catalogat de presa internationala drept ,,cel mai bun film despre razboi din ultimii 30 de ani”, Furia: Eroi anonimi ii asigura lui Brad Pitt o revenire spectaculoasa pe marile ecrane din 24 octombrie, odata cu premiera filmului in Romania.
 

Brad Pitt revine cu un nou film de succes Furia: Eroi anonimi, considerat cel mai bun film de razboi din ultimii 30 de ani: Fury ne arata trauma traita de soldati


Debutul rasunator inregistrat de Fury (Furia: Eroi anonimi) pe plan international, unde a ocupat inca din primul weekend pozitia de lider al box office-ului, il propulseaza pe regizorul David Ayer in liga regizorilor de top si marcheaza un nou succes in filmografia impresionanta a lui Brad Pitt.
 

Alaturi de Shia LeBoeuf, Logan Lerman, Michael Pena si Jon Bernthal, Brad Pitt a incercat sa urmeze intocmai indicatiile regizorale si a experimentat in detaliu traiul soldatilor in transeele noroioase, locuind impreuna cu toti colegii sai intr-un cort timp de cateva zile, inainte de inceperea filmarilor. Actorul de 50 de ani a dezvaluit pentru Yahoo ce semnificatie are filmul Fury: "Acesta nu este un film despre una dintre partile implicate in razboi. Pentru mine, a fost un film despre impactul psihologic pe care razboiul il are asupra soldatilor si traumele pe care sunt nevoiti sa le traiasca. Fury este un film despre extenuarea pe care o traiesc soldatii de la infometare, frig si efortul pe care il depuneau in fiecare zi. Noi am incercat sa traim si sa exprimam aceste lucruri si sper ca soldatii care il vor urmari sa iasa din sala simtind ca li s-a facut dreptate cumva. Credeti-ma, am invatat foarte mult din acest film, despre ce inseamna sa fii lider si sa conduci. Consider ca acum sunt un tata mai bun" a adaugat Pitt.


 

 

 

Actiunea filmului are loc in primavara anului 1945, in contextul in care aliatii inainteaza pe scena de lupta europeana. In prim plan este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent deja inrait de experienta razboiului, care se afla la comanda unui tanc Sherman supranumit Furia si a unui echipaj format din 5 oameni. Misiunea lor este una mortala. Depasiti numeric si cu munitie insuficienta, Wardaddy si oamenii lui, printre care si un soldat incepator care a ajuns cu forta in acest pluton, au slabe sanse de izbanda in eroicele lor incercari de a da lovitura de gratie trupelor naziste.
O experienta cinematografica exploziva, plina de adrenalina si emotie, Furia: Eroi anonimi demonstreaza ca uneori e nevoie doar de curaj pentru a schimba cursul istoriei.

 


 

Din 24 octombrie vine pe marile ecrane Furia: Eroi anonimi, un film cu Brad Pitt, Shia LeBoeuf si Logan Lerman in rolurile principale, distribuit in cinematografele din Romania de Freeman Entertainment.

 

 


 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies