marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Brad Pitt nu o mai iubeste pe Angelina Jolie". Declaratiile socante despre cel mai popular cuplu de la Hollywood

Sunt cel mai indragit si cunoscut cuplu din lume si de la Hollywood. Toata lumea asteapta sa ii vada casatoriti, insa surse apropiate cuplului au oferit declaratii incendiare despre Angelina Jolie si Brad Pitt.

Brad Pitt nu o mai iubeste pe Angelina Jolie . Declaratiile socante despre cel mai popular cuplu de la Hollywood

Un prieten apropiat al actorului Brad Pitt a declarat, pentru cotidianul britanic Daily Mail, ca acesta nu o mai iubeste pe logodnica sa, Angelina Jolie, dar ca nu poate renunta la relatia cu aceasta din cauza celor sase copii pe care ii cresc impreuna.


Ron Bard este mediumul lui Brad Pitt si il cunoaste pe acesta din 2004, fiindu-i prezentat de fosta sa sotie, Jennifer Aniston, scrie Daily Mail. El sustine ca a prevazut relatia dintre Pitt si Angelina, in perioada in care cei doi filmau pentru pelicula "Mr & Mrs Smith", si ca l-ar fi atentionat atunci pe actor ca "va intalni pe cineva care ii va schimba complet viata". In 2005, Brad Pitt a parasit-o pe Aniston si a inceput o relatia cu partenera sa din film.

 

 


Ron Bard (54 de ani) sustine acum ca Brad Pitt nu o mai iubeste pe Angelina Jolie si ca actorul din "Troia" se simte obligat ca continue relatia pentru binele copiilor. "Cand esti o vedeta atat de mare si renunti la o femeie precum Jennifer Aniston, lumea te va critica multi ani. Iar acum sa parasesti sase copii? Ce va spune lumea? Esti blocat...", a spus mediumul american.


Intrebat daca el crede ca cei doi se mai iubesc, Bard a raspuns: "In final, nu conteaza daca Pitt este indragostit sau nu. El este un barbat care si-a luat un angajament fata de sase copii si care doreste sa-si respecte angajamentul asumat. Daca o iubeste sau nu, asta este o alta poveste. Brad este tipul de barbat care isi gaseste fericirea in sufletul lui. Face ce crede el ca trebuie sa faca. Este un barbat adevarat".

 


Aceste afirmatii apar in contextul in care, potrivit presei internationale, Angelina Jolie i-ar fi cerut logodnicului ei sa renunte la serviciile de medium ale lui Ron Bard, dupa ce actorul i-ar fi cerut sfaturi acestuia in probleme financiare. "Cred ca doamna Jolie este foarte inteligenta. Cred ca l-a prins in capcana, dar nu ii pasa de acest lucru, pentru ca ea isi iubeste copiii mai mult decat relatia cu Brad", a mai spus Bard, care este recunoscut drept un "psychic" al celebritatilor de la Hollywood, respectiv o persoana care are o abilitate speciale sau o capacitate de perceptie extrasenzoriala de a simti lucruri mai greu accesibile simturilor asa-zis normale.


Citeste continuarea pe mediafax.ro

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto


Modifică setările cookies