marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Boyhood", un film unic in cinematografie. Povestea baiatului filmat timp de 12 ani a primit cele mai multe nominalizari la Gotham Independent Film Awards 2014

Lungmetrajul "Boyhood", regizat de Richard Linklater, a primit cele mai multe nominalizari - patru - la Gotham Independent Film Awards 2014, distinctii acordate productiilor cinematografice independente realizate in afara marilor studiouri hollywoodiene.

Boyhood , un film unic in cinematografie. Povestea baiatului filmat timp de 12 ani a primit cele mai multe nominalizari la Gotham Independent Film Awards 2014

Aceasta drama, filmata pe parcursul a 12 ani, in care rolurile principale sunt interpretate de actorii Ethan Hawke si Patricia Arquette, va concura la categoria "cel mai bun lungmetraj" alaturi de productiile "Birdman", "The Grand Budapest Hotel", "Love is Strange" si "Under The Skin".


"Boyhood", un film  fara precedent, cu care Richard Linklater poate scrie istorie, este filmat in decursul a 12 ani si prezinta viata unui baiat, de la copilarie la maturitate. Boyhood este o creatie unica in cinematografia americana, filmat in doar 39 de zile, dar in decursul a 12 ani, aduce teme ca identitate, maturitate si evolutie.


Pentru rolul din acest film, Ethan Hawke a fost nominalizat la categoria "cel mai bun actor", unde va concura cu Bill Hader ("The Skeleton Twins"), Oscar Isaac ("A Most Violent Year"), Michael Keaton ("Birdman") si Miles Teller ("Whiplash").


Citeste continuarea aici!



Modifică setările cookies