marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Box-office SUA. Ultimul film din seria The Hunger Games ramane lider in intreaga lume. Ce incasari a strans

Ultimul episod al seriei 'Hunger Games' - o versiune post-apocaliptica a jocurilor romane de circ combinata cu o revolta populara - continua sa domine topul incasarilor in cinematografele nord-americane pentru al doilea weekend consecutiv de la data lansarii. Filmul a obtinut 75,7 milioane de dolari, potrivit Agerpres.

Box-office SUA. Ultimul film din seria The Hunger Games ramane lider in intreaga lume. Ce incasari a strans

"Hunger Games: Mockingjay Part 2" a strans din incasari de la data lansarii pana in prezent peste 198 milioane de dolari.

 

Filmul de animatie 'The Good Dinosaur', produs de studiourile Pixar pentru Walt Disney Pictures, a ocupat la debut locul doi in topul acestui weekend cu 55,5 milioane de dolari.

 

Productia Warner Bros 'Creed — Mostenirea lui Rocky Balboa', dupa un scenariu si regia realizate de Ryan Coogler, ocupa la debut locul trei in topul incasarilor cu 42,6 milioane de dolari. Sylvester Stallone este prezent in distributia acestei noi ecranizari ce ofera o alta perspectiva a universului vestitului pugilist Rocky Balboa.

 

"Spectre" ocupa locul patru, pierzand doua pozitii fata de weekendul trecut, cu 18,1 milioane de dolari, per total acumuland 176,1 milioane in patru saptamani de la lansare.

 

Sursa: Agerpres.ro


Galerie foto


Modifică setările cookies