marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Box-office: Mission Impossbile - Rogue Nation, al treilea cel mai bun debut pentru Tom Cruise. Ce incasari uriase a facut

"Mission: Impossible - Rogue Nation", cu Tom Cruise in pielea agentului special Ethan Hunt care are de infruntat o organizatie criminala, a dominat incasarile in cinematografele nord-americane ale weekendului recent incheiat, cu 56 de milioane de dolari, informeaza Agerpres.

Box-office: Mission Impossbile - Rogue Nation, al treilea cel mai bun debut pentru Tom Cruise. Ce incasari uriase a facut

Proiectata in 3.956 sali de cinema, productia Paramount Pictures/Skydance a depasit la debut estimarile analistilor care prefigurau incasari de aproximativ 40 de milioane de dolari, dovedind astfel ca Tom Cruise inca mai are priza la public.
 

Este al treilea debut urias din punct de vedere al incasarilor pentru Tom Cruise, dupa 'War of Worlds' (2004) cu 64,9 milioane de dolari si 'Mission: Impossible 2' (2000) cu 57,8 milioane de dolari.

 

Acesta este cel de-al cincilea film al seriei 'Mission: Impossible', primele patru generand incasari totale de peste 2 miliarde de dolari.

Pe locul al doilea cu 14,9 milioane de dolari se afla un alt 'new-entry', comedia 'Vacation', in regia lui John Francis Daley si Jonathan Goldstein, cu Ed Helms, Christina Applegate, Leslie Mann si Chris Hemsworth in distributie.

Superproductia Marvel Studios/Disney 'Ant Man' ('Omul Furnica') ocupa locul al treilea cu 12,6 milioane de dolari, dupa ce timp de doua saptamani a dominat box office-ul nord-american.

Filmul de animatie "Minions" se afla pe locul patru cu 12,2 milioane de dolari, acumuland per total in cele zece zile de la debut peste 45 de milioane de dolari.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies