marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Box-office: American Sniper ramane lider si fillmul momentului in SUA, The Boy Next Door, inca un esec lamentabil in cariera de actrita a lui Jennifer Lopez

Filmul "Lunetistul american/ American Sniper", regizat de Clint Eastwood, s-a clasat pe primul loc in box office-ul nord-american, pentru al doilea weekend consecutiv, cu incasari de 64,36 milioane de dolari de vineri pana duminica.

Box-office: American Sniper ramane lider si fillmul momentului in SUA, The Boy Next Door, inca un esec lamentabil in cariera de actrita a lui Jennifer Lopez

"American Sniper" ramane filmul nr. 1 in lume. Cu 6 nominalizari la Oscar si un subiect de interes pentru americani, filmul lui Clint Eastwood a depasit asteptarile tuturor si a fost primit de public ca un veritabil blockbuster de actiune.
 

 

 

"Lunetistul american/ American Sniper" este inspirat din povestea adevarata a lunetistului Chris Kyle, devenit o adevarata legenda a armatei americane, pentru modul in care a luptat in Irak, protejandu-si colegii de arme. Filmul prezinta atat faptele de razboi ale soldatului considerat cel mai eficient lunetist din istoria militara a Statelor Unite ale Americii, cat si lupta acestuia cu traumele cauzate de razboi si incercarea de a fi un sot si un tata model. Rolul principal este jucat de Bradley Cooper, potrivit boxofficemojo.com.
 

 

 

Thrillerul "Baiatul din vecini/ The Boy Next Door", regizat de Rob Cohen, a debutat pe locul al doilea in topul incasarilor de peste weekend, cu 15 milioane de dolari incasati in cinematografele nord-americane. Filmul o are ca protagonista pe Jennifer Lopez care interpreteaza rolul unei profesoare, Claire Peterson, care tocmai a divortat. Femeia incearca sa-si gaseasca linistea si sa se dedice fiului sau, dar intalnirea cu chipesul si mai tanarul sau vecin Noah (Ryan Guzman) ii schimba viata, iar Claire isi da seama ca baiatul nu e deloc omul care credea ea ca este.

 

Pe locul al noualea a debutat comedia "Mortdecai", regizata de David Koepp, cu Johnny Depp, Gwyneth Paltrow si Ewan McGregor. Filmul a obtinut incasari de 4,12 milioane de dolari si prezinta aventurile unui negustor de arta in incercarea de a gasi un tablou care ar contine indicii despre o comoara, dar pentru aceasta trebuie sa se lupte si sa pacaleasca o multime infractori, spioni si teroristi. Chiar si pe sotia sa trebuie sa o minta pentru a-si atinge scopul.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies