marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Borat va fi cel mai mare star rock din toate timpurile: Sacha Baron Cohen il va juca pe Freddie Mercury, intr-un film regizat de Tom Hooper

Actorul britanic Sacha Baron Cohen care a creat personajul excentric Borat se pregateste poate pentru cel mai mare rol din cariera sa. Cohen este dorit pentru rolul celebrului star rock Freddie Mercury, liderul formatiei Queen si unul dintre cei mai iubiti cantareti din istoria muzicii. Filmul ar trebui sa fie regizat de Tom Hooper, scrie Deadline.com

Borat va fi cel mai mare star rock din toate timpurile: Sacha Baron Cohen il va juca pe Freddie Mercury, intr-un film regizat de Tom Hooper

Sacha Baron Cohen, in varsta de 41 de ani, are toate sansele sa faca din nou echipa cu regizorul Tom Hooper, dupa ce au mai colaborat la filmul musical Les Miserables, care a avut 8 nominalizari la Oscar in 2013 si a obtinut 3 premii, inclusiv pentru cea mai buna actrita in rol secundar  - Anne Hathaway.

 

 

Actorul britanic a fost atasat proiectului inca din 2010, cand presa a scris ca il va juca pe Freddie Mercury in filmul scris de Peter Morgan ("Frost/Nixon"), insa filmul a ramas doar in stadiul de proiect cativa ani. Dar, se pare ca a primit unda verde si cei de la Deadline scriu ca Tom Hooper ar fi regizorul dorit, dupa ce a impresionat cu productia ambitioasa Les Miserables.   Filmul inca nu are titlu, iar regizor va fi Stephen Frears.

 

 

 

Sacha Baron Cohen si-a arata deja calitatile vocale in Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street (2007), al lui Tim Burton, dar si in Les Miserables, unde l-a jucat pe Thénardier. Desi a creat roluri excentrice si a jucat in filme pe care unii le-au considerat ofensatoare, Sacha Baron Cohen este respectat si admirat in industrie pentru talentul sau. Acesta a colaborat cu regizori ca Martin Scorsese, Tim Burton sau Tom Hooper. Actorul are noroc si in dragoste: acesta s-a casatorit in 2010 cu frumoasa actrita Isla Fisher care s-a convertit la iudaism pentru sotul sau.

 

 

 

 

Producatorul Graham King a dat indicii despre noul film si a lasat de inteles ca Sacha Baron Cohen ar urma sa cante toate cantecele formatiei Queen, printre care si celebrele Bohemian Rhapsody, We Are The Champions, We Will Rock you si Another One Bites The Dust. Scenariul va urmari viata lui Freddy Mercury de la inceputurile formatiei Queen la inceputul anilor '70, la ascensiunea si perioada lor de glorie  si pana la celebrul concert din 1985,  Live Aid. Printre producatorii filmului se numara si Robert De Niro.  Cei de la Deadline spun ca momentan Hooper mai are si ale proiecte interesante propuse asa ca ramane de vazut daca se va ocupa de filmul biografic despre Freddy Mercury.

 

 

Freddie Mercury este considerat o legenda a muzicii si unul dintre cele mai populari cantareti din istorie. Nascut in Zanzibar, cu numele Farrokh Bulsara, si educat in India, Freddie Mercury a infiintat trupa Queen, in 1971, cu Brian May, Roger Taylor si John Deacon.

 

Queen a devenit un nume important in industria rock in 1975, odata cu lansarea celui de-al patrulea album al grupului, "A Night at the Opera", ce contine legendara piesa "Bohemian Rhapsody", compusa de Freddie Mercury. De altfel, tot Freddie Mercury este acela care a compus versurile pieselor "Crazy Little Thing Called Love", "We Are The Champions", "Somebody To Love". La nivel global, s-au vandut peste 320 de milioane de copii cu discurile formatiei.

 

 

 

In afara scenei, Freddie Mercury avea o viata privata extrem de protejata, acordand foarte rar interviuri si nediscutand niciodata in public despre faptul ca era homosexual.La o zi dupa ce a anuntat in mod public ca era bolnav de SIDA, Freddie Mercury a murit pe 24 noiembrie 1991, la varsta de 45 de ani. Format in 1971, de cantaretul Freddie Mercury, chitaristul Brian May, tobosarul Roger Taylor si basistul John Deacon, grupul a lansat 15 albume pana la destramarea sa, in 1991, dupa decesul lui Mercury din cauza maladiei SIDA. Trupa Queen, a carei cariera se intinde pe o perioada de peste 20 de ani, din 1970 in 1991, a fost desemnata in 2007 "cel mai bun grup britanic al tuturor timpurilor", in urma unui sondaj organizat de BBC Radio.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies