marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Bond 24: cand incep filmarile urmatorului film din serie. Ce a declarat Daniel Craig

Filmarile la cel de-al 24-lea film din seria James Bond se apropie de inceput. Conform celor de la Yahoo News, acestea vor debuta in luna decembrie a acestui an, la studiourile Pinewood din Londra.

Bond 24: cand incep filmarile urmatorului film din serie. Ce a declarat Daniel Craig

James Bond 24 il readuce pentru a patra oara pe Daniel Craig in rolul celui mai celebru spion. Alaturi de Daniel Craig, vor reveni Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Wishaw. Sam Mendes va semna din nou regia, dupa succesul extraordinar pe care l-a avut cu Skyfall.


In ziua de astazi, producatorii se grabesc imediat sa lanseze continuarile, insa hiatusul de 2 ani are explicatie. Imediat dupa ce Skyfall s-a lansat, succesul financiar, dar si reactiile pozitive ale criticilor si fanilor, i-au convins pe producatori sa ii ofere inca o data scaunul de regizor lui Sam Mendes. La momentul respectiv, cineastul a refuzat, dar acestia au facut toate eforturile pentru a-l readuce in proiect. Asa ca l-au asteptat pe acesta sa isi elibereze programul. Data oficiala de lansare a noului film cu agentul 007 este 6 noiembrie 2015.


Productia este tinuta sub secret si inca nu au fost oferite presei detalii despre poveste sau scenariu. Insa, presa straina a lansat mai multe zvonuri, despre posibilii actori care ar putea se se alature distributiei deja stabilita. Conform site-ului oficial al francizei James Bond, procesul de casting a inceput si se cauta actori inalti, atletici pentru un erou in cel al lui Jaws, din filmele cu James Bond din anii '70. Un alt casting a fost cu actrite scandinave, probabil pentru un rol de Bond Girl.

Un alt zvon care a circulat a fost faptul ca Chiwetel Ejiofor, nominalizat la Oscar anul trecut pentru 12 Years a Slave, ar putea fi antagonistul in Bond 24. Dar nici una dintre informatii nu a fost confirmata de echipa de productie.

Daniel Craig a declarat ca si-ar dori ca urmatorul film sa aiba o atmosfera putin mai relaxata fata de cea sumbra din Skyfall. "Sper sa reluam acel ton ironic si sa nu facem o pastisa".  Cert este ca de la finalul anului, vom afla mai multe despre ce se va intampla in Bond 24.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies