marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blake Lively si-a aratat picioarele in sudul Frantei si recunoaste: a sarutat trei barbati in viata sa! Citeste aici povestea ei!

O femeie focoasa si putin usuratica pe ecrane, Blake Lively surprinde printr-o viata asezata, cuminte si cu ganduri serioase de maritis.

Blake Lively si-a aratat picioarele in sudul Frantei si recunoaste: a sarutat trei barbati in viata sa! Citeste aici povestea ei!

Daca pe ecrane Serena van der Woodsen nu poate sta departe de barbati, in viata reala Blake este destul de rezervata in ceea ce priveste aventurile amoroase. Acum doua zile a fost fotografiata in sudul Frantei in ipostaze sexy  la o prezentare de moda Channel.

Cine e Blake Lively?

Cunoscuta cel mai bine ca Serena (personaj din celebrul serial Gossip Girl) Blake Lively se trage dintr-o familie americana de artisti. Are numai 23 de ani si a aparut prima data intr-un film regizat de tatal sau, "Sandman", la numai 11 ani.

Dar marea lovitura a dat-o cu seria The Sisterhood of the Traveling Pants (2005), un film despre prietenia dintre patru fete care impart o pereche de pantaloni.

Viata amoroasa

Daca in serialul  Gossip Girl actrita joaca un personaj deastul de usuratic, in viata de zi cu zi Blake este chiar cuminte.

A avut o relatie cu actorul Kelly Blatz timp de trei ani, din 2004 si pana in 2007. Anul trecut s-a despartit de Penn Badgley (Dan Humphrey din Gossip Girl) pentru ca acesta n-ar fi fost pregatit s-o ia de nevasta.

A fost vazuta petrecand cu unul dintre cei mai hot actori de la Hollywood, Ryan Gosling si zvonurile sustin ca si-ar fi petrecut cateva clipe si-n bratele lui  Leonardo DiCaprio despre care stim deja ca are o slabiciune pentru modele.

Petrecareata din Upper East Side nu are nicio legatura cu interpreta Blake Lively care este tacuta, retrasa si ascunsa de bliturile paparazzilor. Intr-un interviu pentru o revista americana a declarat ca de-a lungul vietii a sarutat doar trei barbati (in afara filmarilor) si ca stie ca e ciudata.

Filme, bani si faima

In prezent filmografia sa este destul de vasta si are proiecte care-I asigura aparitia pe marile ecrane pana in anul 2013: se zvoneste ca ar fi in echipa filmului “Oz: The Great and Powerful” in regia lui Sam Raimi, se pregateste de filmarile pentru Savages in regia lui Oliver Stone, filmeaza “Hick” semnat de Derick Martini si in curand va aparea in “Green Lantern”.

In paralel merge pe platourile serialului Gossip Girl si sustine ca este prietena cu toti cei prezenti la filmari si ca este singura care nu se pricepe la cantat dintre colegii sai de platou.

Lively a declarat ca actoria este un simplu job care o ajuta sa-si plateasca facturile si ca adevarata sa pasiune este gatitul.

Operatii estetice: o rinoplastie dupa ce a filmat “Accepted” in 2006.

Apare in mai toate topurile realizate atat de reviste pentru femei, cat si pentru barbati ca fiind cea mai hot, senzuala, dorita, frumoasa, prezenta feminina pe covorul rosu al Hollywood-ului.


Inalta, senzuala, gingasa, Blake Lively s-a impus ca actrita de renume in lumea filmului si pare ca nu are de gand sa renunte la acest statut… prea curand. 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies