marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blake Lively readuce splendoarea de altadata de la Hollywood: ce aparitie de neuitat a avut actrita la premiera filmului "The Age of Adaline"

La premiera filmului "The Age of Adaline", toti ochii au fost atintiti spre frumoasa Blake Lively, care joaca si rolul principal. Intr-o rochie rosie si lunga, actrita a aratat ca o diva din perioada de glorie a Hollywood-ului.

Blake Lively readuce splendoarea de altadata de la Hollywood: ce aparitie de neuitat a avut actrita la premiera filmului The Age of Adaline

Vedeta i-a fermecat din nou pe criticii de moda cu tinuta aleasa pentru premiera filmului The Age Of Adaline. Imbracata intr-o rochie rosie Monique L'Hullier, cu spatele gol, Blake Lively si-a etalat talia de viespe, pe care si-a recuperat-o in timp record dupa ce a devenit mamica.

 

In ultimele zile, actrita a impresionat prin stilul vestimentar exceptional si alegerile splendide pe care le-a facut. In doar o zi, invitata la mai multe evenimente de promovare pentru noul film, a schimbat 7 tinute.

 

 

In The Age of Adaline, Blake Lively joaca rolul unei femei care devine nemuritoare in mox inexplicabil dupa un accident si ramane la varsta de 29 de ani. Dupa ce traieste o viata solitara timp de mai multe decenii, Adaline intalneste un barbat pentru care va incepe sa se gandeasca sa renunte la imortalitate. Acesta ii va trezi din nou pasiune pentru viata, iar dupa un weekend  in care secretul ei este la un pas de a fi divulgat, aceasta trebuie sa ia cea mai importanta decizie din viata ei. Din distributie mai fac parte Michiel Huisman, Harrison Ford, Ellen Burstyn. Regia ii apartine lui Lee Toland Krieger si in Romania se va lansa incepand cu 30 aprilie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies