marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blake Lively, asa cum milioane de fani isi doreau sa o vada: actrita isi ia adio in rochie de mireasa de la serialul Gossip Girl

Blake Lively, asa cum toate adolescentele din America isi doreau sa o vada. Tanara actrita care a devenit populara la nivel mondial cu rolul Serenei van der Woodsen din serialul Gossip Girl filmeaza in aceasta perioada ultimele episoade ale seriei TV care se va termina definitiv la finalul acestui an. Actrita a starnit valuri in tabloidele americane cu nunta ei secreta cu actorul Ryan Reynolds.

Blake Lively, asa cum milioane de fani isi doreau sa o vada: actrita isi ia adio in rochie de mireasa de la serialul Gossip Girl

Actori Relationati


GALERIE FOTO:  50 DE IMAGINI DIN CARIERA LUI BLAKE LIVELY

 

Frumoasa blonda. in varsta de 25 de ani, admirata pentru picioarele ei care nu se mai termina, si-a facut aparitia in rochie de mireasa pe platourile de la Gossip Girl alaturi de partenerul ei din film - fostul iubit Penn Badgley. Desi nu se stia exact cu cine se va casatori, din imagini se pare ca Serena de pregateste de nunta cu Dan Humphrey, interpretat de Penn Badgley. "Gossip Girl” a devenit un serial extrem de popular inca de la debutul din 2007 insa producatorii au anuntat ca al saselea sezon va fi si ultimul.

Lively recunoaste ca regreta despartirea de colegii din serial insa isi doreste sa fie cunoscuta si datorita altor roluri: „Este un sentiment dulce amar pentru ca se termina iar serialul mi-a deschis o multime de usi. Gossip Girl a fost grozav insa abia astept sa vad ce provocari imi rezerva viitorul. Nu cred ca rolul din Gossip Girl este cel mai bun din cariera mea insa sunt norocoasa ca am trait aceasta experienta”, a declarat Lively. Actrita apare in aproape toate topurile realizate atat de reviste pentru femei, cat si pentru barbati ca fiind cea mai hot, senzuala, dorita, frumoasa, prezenta feminina pe covorul rosu de la Hollywood. Actrita a recunoscut ca a apelat la o rinoplastie (operatie la nas) pentru a avea un chip perfect. Vezi aici cum arata inainte de operatie!


“Cel mai usor mod in care pot descrie senzatia este ca si cum un om care a iubit perioada liceului este acum in ultimul an si asteapta ceva nou. Gossip Girl a fost o experienta minunata, insa care este urmatoarea provocare in viata? Sase ani este o perioada destul de lunga si ca un actor care a jucat o caricatura a propriei persoane nu pot spune: uitati-va la Gossip Girl sa vedeti cat de bine pot juca. Oricum sunt foarte norocoasa pentru ca am avut parte de aceasta experienta.”


In luna septembrie actrita s-a casatorit in secret cu Ryan Reynolds, dupa o relatie care dureaza de aproape un an. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de la "The Green Lantern", iar Blake a inceput relatia cu Ryan la doar o luna dupa ce aventura ei cu Leonardo DiCaprio a ajuns la final.

In trecut fanii au putut-o vedea pe Blake in filme precum „The Sisterhood of the Traveling Pants”, „The Private Lives of Pippa Lee” sau „The Town”, insa actrita e gata de roluri mult mai serioase. In acest an a jucat alaturi de Aaron Taylor-Johnson si Taylor Kitsch in Savages, o drama despre traficul de droguri in regia lui Oliver Stone. Experienta a marcat-o pe vedeta:

„Oliver ( Stone) nu este genul de om care sa te sustina ca o majoreta. Filmele lui reflecta puterea si agresivitatea pentru care este cunoscut, asa ca este de la sine inteles ca nu o sa te dadaceasca. A fost o provocare acest rol, pentru ca nu vrei sa simti ca faci ceva gresit in fata regizorului. Toti eroii tai se culca intre ei, dar sunt si indragostiti, este foarte usor sa iti displaca. Atunci cand personajul meu a fost rapit, nimanui nu i-a pasat, telul meu a fost sa o fac sa merite sa fie salvata, sa caut inima acestei povesti.”
 


Creat de Josh Schwartz, realizatorul productiei "OC/ Rebel in California", si bazat pe bestsellerurile pentru adolescenti "Gossip Girl", de Cecily von Ziegesar, serialul "Gossip Girl: Intrigi la New York" a castigat mai multe premii ale industriei de specialitate. Primul sezon al serialului s-a dovedit a fi un adevarat succes, inregistrand audiente record in Statele Unite ale Americii, fiecare episod adunand in fata micilor ecrane, in medie, 2,61 milioane de telespectatori.


Sursa foto: Getty
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies