Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Blade Runner 2: data oficiala la care se va lansa continuarea unuia dintre filmele cult din cinematografia. Ryan Gosling si Harrison Ford vor juca impreuna

Filmul cult "Blade Runner" va avea un sequel in regia lui Denis Villeneuve, dupa un scenariu de Hampton Fancher, in care este continuata povestea din filmul original, regizat de Ridley Scott. Noua productie va fi lansata la 12 ianuarie 2018, conform unui material publicat de The Verge si de cinemablend.com.

Blade Runner 2: data oficiala la care se va lansa continuarea unuia dintre filmele cult din cinematografia. Ryan Gosling si Harrison Ford vor juca impreuna

Actiunea acestui film se va petrece la cateva decenii dupa cea din "Blade Runner". Rolul principal va fi interpretat de Ryan Gosling iar Harrison Ford va reveni in rolul lui Rick Deckard, vanatorul de androizi din filmul original.

Rick Deckard va fi cel de-al treilea personaj major din cariera lui Harrison Ford pe care actorul il readuce la viata dupa o lunga perioada de timp, asa cum a facut si cu Indiana Jones, din seria cu acelasi nume, si respectiv cu Han Solo din seria "Star Wars".

 

Filmul "Blade Runner" ("Vanatorul de recompense") a fost lansat in 1982 si este o adaptare dupa celebrul roman al lui Philip K. Dick "Do Androids Dream of Electric Sheep?" ("Viseaza androizii oi electrice?").
 

Sursa: Agerpres


Galerie foto


Cele mai citite

Independence Day II: Insurgence, cel mai asteptat film in cinematografele din Romania. Scenele spectaculoase care ii vor cuceri pe fani

Blockbusterul 'Independence Day II: Resurgence' este cea mai asteptata premiera a acestui sfarsit de saptamana. Regizorul Ronald Emmerich vrea sa repete cu acest sequel recordul de incasari pe care l-a obtinut cu prima parte cu ajutorul unei noi generatii de actori, in frunte cu Liam Hemsworth, care vor incearca sa compenseze absenta lui Will Smith, relateaza EFE.

Citeste mai mult ►